Nyhed Contempehrary Vase - Transparent røg farve, med sølv undertoner Udvide

Contempehrary Vase - Transparent røg farve, med sølv undertoner

2275

Nyhed

Denne virkelig lækre og flotte vase, tænker vi passer ind til både glam, contemporary, urban m.m. Den kan styles op og ned alt efter stil og smag. 

Vasen er designet i runde former, yder mere er vasen transparent. Vi tænker den er røgfarvet, med sølv undertoner. - Det kommer lidt an på, hvordan lyset fanger den. Yder mere har den en spejl/metallic effekt. 

  • Vasens ca. mål H: 36,5 cm 

Flere detaljer

Vi anbefaler venligst at læse nedenstående beskrivelse.

DKK. 549,95

inkl. moms

Vi leverer i øjeblikket til Danmark, Sverige og Norge. Se mere info: VILKÅR & FRAGT

Varen afsendes fra vores lager inden for 1-4 hverdage (Gælder ikke varer som skal med fragtmand eller sendes til udlandet) Ved køb over 1200 kr. medsender vi en lille ekstra overraskelse

  • Mindre uregelmæssigheder forekommer.
  • Tåler IKKE opvaskemaskine.
  • For længere holdbarhed af vasen, anbefaler vi at man evt. tager en gennemsigtig plastik pose og ligger ned i og man derefter fylder vandet ned i posen.
  • Vi anbefaler at du rengøre vasen med en tør støv klud. 
  • Der kan i sjældne tilfælde opstå forsinkelser, i forbindelse med levering. Du vil blive informeret herom af www.ottonia.dk kundeservice enten pr. telefon eller via mail og du har selvfølgelig altid mulighed for at annullere din ordre. Da enkle af vores varer er bestillings varer, kan det i nogen tilfælde evt. ske at vores leverandør ikke kan leverer den ønskede varer grundet at varen er i restordre eller at den ønskede varer kan være udsolgt hos vores leverandør og derfor ikke vil blive genbestilt hos producenten.
  • Vi tilbyder 14 dages fuld fortrydelsesret. Læs evt. mere om vores vilkår vedr. fortrydelsesret her: http://ottonia.com/content/3-Vilkar