Vase - Rustik i sort med white wash effekt. Udvide

Vase - Rustik i sort med white wash effekt.

1758/02019/H12

Nyhed

Lækker vase som er fremstillet i sorte og hvide nuancer. Yder mere har denne vase et rustikt udtryk.

Vasen er beregnet til dekoration og kan bruges i flere rum i din boligindretning. Super fedt at mixe med glam elementer så man evt. får et contemporary udtryk.

  • Vasen måler ca: H32xD26 cm.

Flere detaljer

Vi anbefaler venligst at læse nedenstående beskrivelse.

DKK. 389,75

inkl. moms

Vi leverer i øjeblikket til Danmark, Sverige og Norge. Se mere info: VILKÅR & FRAGT

Varen afsendes fra vores lager inden for 1-4 hverdage (Gælder ikke varer som skal med fragtmand eller sendes til udlandet) Ved køb over 1200 kr. medsender vi en lille ekstra overraskelse

  • Mindre uregelmæssigheder kan forekomme.
  • Tåler IKKE opvaskemaskine.
  • For længere holdbarhed anbefaler vi at man evt. bruger en pose/beholder nede i til vand. Evt. kan man også bruges vores long lastning flowers som ikke skal have vand, eller at man bruger kunstige blomster.
  • Der kan i sjældne tilfælde opstå forsinkelser, i forbindelse med levering. Du vil blive informeret herom af www.ottonia.dk kundeservice enten pr. telefon eller via mail og du har selvfølgelig altid mulighed for at annullere din ordre. Da enkle af vores varer er bestillings varer, kan det i nogen tilfælde evt. ske at vores leverandør ikke kan leverer den ønskede varer grundet at varen er i restordre eller at den ønskede varer kan være udsolgt hos vores leverandør og derfor ikke vil blive genbestilt hos producenten.
  • Vi tilbyder 14 dages fuld fortrydelsesret. Læs evt. mere om vores vilkår vedr. fortrydelsesret her: http://ottonia.com/content/3-Vilkar