Vase - Pokal inspireret med spejl effekt. Udvide

Vase - Pokal inspireret med spejl effekt.

1487/230818SHRYBAB0290009/H24

Nyhed

Lækker vase i "pokal form", som er lavet i glas med spejl effekt.  

Vasen kan bruges til f.eks det rustikke look, men den er også fin til (Rustic) Glam stilen eller hvis man f.eks mixer contemporary stilen med glam. 

Vasen er i sølv, men den har sorte undertoner. 

Vasen er velegnet til brug i flere sammenhænge i forbindelse med din boligindretning.

  • Vasen måler ca: H45xD19  cm.

Flere detaljer

Vi anbefaler venligst at læse nedenstående beskrivelse.

DKK. 299,75

inkl. moms

Vi leverer i øjeblikket til Danmark, Sverige og Norge. Se mere info: VILKÅR & FRAGT

Varen afsendes fra vores lager inden for 1-4 hverdage (Gælder ikke varer som skal med fragtmand eller sendes til udlandet) Ved køb over 1200 kr. medsender vi en lille ekstra overraskelse

  • Mindre uregelmæssigheder forekommer.
  • Tåler IKKE opvaskemaskine.
  • For længere holdbarhed anbefaler vi at man evt. bruger en pose/beholder nede i til vand. Eller at man bruger kunstige blomster.
  • Der kan i sjældne tilfælde opstå forsinkelser, i forbindelse med levering. Du vil blive informeret herom af www.ottonia.dk kundeservice enten pr. telefon eller via mail og du har selvfølgelig altid mulighed for at annullere din ordre. Da enkle af vores varer er bestillings varer, kan det i nogen tilfælde evt. ske at vores leverandør ikke kan leverer den ønskede varer grundet at varen er i restordre eller at den ønskede varer kan være udsolgt hos vores leverandør og derfor ikke vil blive genbestilt hos producenten.
  • Vi tilbyder 14 dages fuld fortrydelsesret. Læs evt. mere om vores vilkår vedr. fortrydelsesret her: http://ottonia.com/content/3-Vilkar