Nedsat! Spejl vase Udvide

Spejl vase

1456/090818SHAMIECR148/H12

Nyhed

Super lækker spejl vase, velegnet til kunstige blomster. Spejl vasen har facetslebet spejle og inden i er spejl vasen sort. 

Hvis man ønsker rigtige blomster i spejlvasen fraråder vi direkte vand ned i, i stedet anbefaler vi at man sætter en ekstra beholder som kunne være et klart glas med vand i. 

  • Vasen måler ca: H26 x 18,8 cm.

Flere detaljer

Vi anbefaler venligst at læse nedenstående beskrivelse.

DKK. 318,34

inkl. moms

DKK. 489,75 inkl. moms

-35%

Vi leverer i øjeblikket til Danmark, Sverige og Norge. Se mere info: VILKÅR & FRAGT

Varen afsendes fra vores lager inden for 1-4 hverdage (Gælder ikke varer som skal med fragtmand eller sendes til udlandet) Ved køb over 1200 kr. medsender vi en lille ekstra overraskelse

  • Tåler IKKE opvaskemaskine og vi fraråder vand direkte ned i. Vi anbefaler i stedet at man f.eks bruger et glas eller lign. til vandet.
  • Spejlvasen tåler ikke hårde rengørings midler.
  • Der kan i sjældne tilfælde opstå forsinkelser, i forbindelse med levering. Du vil blive informeret herom af www.ottonia.dk kundeservice enten pr. telefon eller via mail og du har selvfølgelig altid mulighed for at annullere din ordre. Da enkle af vores varer er bestillings varer, kan det i nogen tilfælde evt. ske at vores leverandør ikke kan leverer den ønskede varer grundet at varen er i restordre eller at den ønskede varer kan være udsolgt hos vores leverandør og derfor ikke vil blive genbestilt hos producenten.
  • Vi tilbyder 14 dages fuld fortrydelsesret. Læs evt. mere om vores vilkår vedr. fortrydelsesret her: http://ottonia.com/content/3-Vilkar