Gulv vase i aluminium Udvide

Gulv vase i aluminium

1396/2407181164200/H27-28

Nyhed

Fin høj vase, som er lavet i aluminium.

Vasen har sådan et lidt "hakket" firekantet look, der gør den lidt mere "rustik" i sit udtryk. 

Vasen er velegnet til brug i flere sammenhænge i forbindelse med din boligindretning. Vasen kan både bruges med mindre grene, blomster samt meget mere. 

  • Vasen måler ca: H63 cm.
  • Vasen er lavet i aluminium

Flere detaljer

Vi anbefaler venligst at læse nedenstående beskrivelse.

DKK. 769,75

inkl. moms

Vi leverer i øjeblikket til Danmark, Sverige og Norge. Se mere info: VILKÅR & FRAGT

Varen afsendes fra vores lager inden for 1-4 hverdage (Gælder ikke varer som skal med fragtmand eller sendes til udlandet) Ved køb over 1200 kr. medsender vi en lille ekstra overraskelse

  • Mindre uregelmæssigheder forekommer.
  • Tåler IKKE opvaskemaskine og vi fraråder vand direkte ned i. Vi anbefaler i stedet at man f.eks bruger en pose eller lign. til vandet.
  • Der kan i sjældne tilfælde opstå forsinkelser, i forbindelse med levering. Du vil blive informeret herom af www.ottonia.dk kundeservice enten pr. telefon eller via mail og du har selvfølgelig altid mulighed for at annullere din ordre. Da enkle af vores varer er bestillings varer, kan det i nogen tilfælde evt. ske at vores leverandør ikke kan leverer den ønskede varer grundet at varen er i restordre eller at den ønskede varer kan være udsolgt hos vores leverandør og derfor ikke vil blive genbestilt hos producenten.
  • Vi tilbyder 14 dages fuld fortrydelsesret. Læs evt. mere om vores vilkår vedr. fortrydelsesret her: http://ottonia.com/content/3-Vilkar