Nyhed Spejl ur med facetslebet kanter Udvide

Spejl ur med facetslebet kanter

1454/080818H

Nyhed

Glamourøst firekantet ur med en flot facetslebet kant.

Spejl uret er super lækkert i sin boligindretning i stedet for f.eks et billede og selvfølgelig også til at holde øje med klokken. Ønsker du et lækkert samt dekorativt ur til væggen så vil vi varmt anbefale dette ur. Ønsker du at se uret fysisk i Ringsted, inden evt. køb så kontakt venligst kundeservice.

  • Spejlet måler ca. 51x51 cm

Flere detaljer

DKK. 979,75

inkl. moms

Vi leverer i øjeblikket til Danmark, Sverige og Norge. Se mere info: VILKÅR & FRAGT

Varen afsendes fra vores lager inden for 1-4 hverdage (Gælder ikke varer som skal med fragtmand eller sendes til udlandet) Ved køb over 1200 kr. medsender vi en lille ekstra overraskelse

  • LEVERING: Du vil blive ringet op af enten Dacsher eller en af vores andre samarbejdes partnere så i kan aftale hvornår at det passer dig bedst at få leveret dit møbel, typisk vil dette være i dagtimerne.
  • Husk altid at have en til at hjælpe dig med at bære dine møbler ind eller op hvis du bor i lejlighed, da varene bliver leveret til nærmeste kantsten ude ved foretorvet hvor varene vil blive sat af.
  • Der kan i sjældne tilfælde opstå forsinkelser, i forbindelse med levering. Du vil blive informeret herom af www.ottonia.dk kundeservice enten pr. telefon eller via mail. 
  • Da dette er en bestillings varer, kan det i nogen tilfælde evt. ske at vores leverandør ikke kan leverer den ønskede varer grundet at varen er i restordre eller at den ønskede varer kan være udsolgt hos vores leverandør og derfor ikke vil blive genbestilt hos producenten.