Nedsat! Bestillingsvare - Grå polstret øreklapstol spisebordstol Udvide

UDSTILLING - Grå polstret øreklapstol spisebordstol

190518JFKDJNYB0078585

Nyhed

Super lækker polstret øreklap stol i grå. Ryggen er polstret med knapper i ryggen, selve benene er "naturfarvet"

Ca. Mål: H100xB51xD:66cm.

Flere detaljer

Bemærk venligst at alle udstillings modeller skal afhentes i følge aftale med os på: Balstrupvej 90 4100 Ringsted hos vores eksterne samarbejdspartner hvor vi har varer udlevering. Der er intet showroom på adressen.

DKK. 1.439,85

inkl. moms

DKK. 2.399,75 inkl. moms

-40%

Vi leverer i øjeblikket til Danmark, Sverige og Norge. Se mere info: VILKÅR & FRAGT

Varen afsendes fra vores lager inden for 1-4 hverdage (Gælder ikke varer som skal med fragtmand eller sendes til udlandet) Ved køb over 1200 kr. medsender vi en lille ekstra overraskelse

  • Vi gør venligst opmærksom på at det kan forekomme at farver kan afvige en lille smule i forhold til det faktuelle skærmbillede.
  • LEVERING: Du vil blive ringet op af enten Dascher eller en af vores andre samarbejdes partnere så i kan aftale hvornår at det passer dig bedst at få leveret dit møbel, typisk vil dette være i dagtimerne.
  • Husk altid at have en til at hjælpe dig med at bære dine møbler ind eller op hvis du bor i lejlighed, da varene bliver leveret til nærmeste kantsten ude ved foretorvet hvor varene vil blive sat af.
  • Der kan i sjældne tilfælde opstå forsinkelser, i forbindelse med levering. Du vil blive informeret herom af www.ottonia.dk kundeservice enten pr. telefon eller via mail. 
  • Da enkle af vores varer er bestillings varer, kan det i nogen tilfælde evt. ske at vores leverandør ikke kan leverer den ønskede varer grundet at varen er i restordre eller at den ønskede varer kan være udsolgt hos vores leverandør og derfor ikke vil blive genbestilt hos producenten.