Bestillingsvare - Hella polstret spisebordsstol i sand med løvehoved Udvide

Bestillingsvare - Hella polstret spisebordsstol i sand med løvehoved

190518SAHASJT0270459/HB

Nyhed

Ønsker du dig en stol med mange fine detaljer, så er denne stol måske lige noget for dig? Stolen er designet med en lidt høj ryg, knapper i ryglænet. Yder mere har denne spisebordstol sølv nitter og et hoved med ring på ryggen. Stolen er polstret med stof i lyse sandfarvet/beige nuancer og stoffet er i 78% polyester, 5% Nylon, 17% bomuld. 

Ca. Mål: H106xB63xD:66 cm.

Flere detaljer

DU SPARER 1000 KR. VED KØB AF 4 STK. Vi gør venligst opmærksom på at denne vare er en bestillingsvare, det betyder at den skal hentes hjem fra et fjernlager hos producenten, der vil i dette tilfælde være længere leveringstid.

DKK. 3.559,75

inkl. moms

Vi leverer i øjeblikket til Danmark, Sverige og Norge. Se mere info: VILKÅR & FRAGT

Varen afsendes fra vores lager inden for 1-4 hverdage (Gælder ikke varer som skal med fragtmand eller sendes til udlandet) Ved køb over 1200 kr. medsender vi en lille ekstra overraskelse

Mængde rabat

AntalRabatDu sparer
4 DKK. 250,00 op til DKK. 1.000,00
  • BEMÆRK VENLIGST at når du forud bestiller denne vare er leveringstiden i dette tilfælde ca. 3-8 uger med forbehold for evt. forsinkelser eller at vores leverandør ikke kan levere den ønskede vare. -  Vi vil i værste tilfælde være nødsaget til at annullere orden. - Du er selvfølgelig altid hjertelig velkommen til selv at annullere din ordre i tilfælde af evt. forsinkelser. Vi vil selvfølgelig holde dig opdateret vedr. din ordre i tilfælde af at vi ikke kan levere eller hvis der forekommer yderligere forsinkelser. Bestiller du denne vare sammen med andre varer, vil vi samle ordren og sende ordren samlet så snart din bestillingsvare er ankommet. 
  • Vi gør venligst opmærksom på at det kan forekomme at farver kan afvige en lille smule i forhold til det faktuelle skærmbillede.
  • LEVERING: Du vil blive ringet op af enten Dascher eller en af vores andre samarbejdes partnere så i kan aftale hvornår at det passer dig bedst at få leveret dit møbel, typisk vil dette være i dagtimerne.
  • Husk altid at have en til at hjælpe dig med at bære dine møbler ind eller op hvis du bor i lejlighed, da varene bliver leveret til nærmeste kantsten ude ved foretorvet hvor varene vil blive sat af.
  • Der kan i sjældne tilfælde opstå forsinkelser, i forbindelse med levering. Du vil blive informeret herom af www.ottonia.dk kundeservice enten pr. telefon eller via mail. 
  • Da enkle af vores varer er bestillings varer, kan det i nogen tilfælde evt. ske at vores leverandør ikke kan leverer den ønskede varer grundet at varen er i restordre eller at den ønskede varer kan være udsolgt hos vores leverandør og derfor ikke vil blive genbestilt hos producenten.