Nyhed Bestillingsvare - Grå polstret opbevarings bænk Udvide

Bestillingsvare - Grå polstret opbevarings bænk

080618434550000/HB

Nyhed

Elsker du Glam i din boligindretning eller kan du bare godt lide polstret møbler ?

- Så er denne lækre bænk/Ottoman måske lige for dig. Denne bænk/Ottoman er fremstillet i grå velure look, med ben i sort og guld detalje. Den er virkelig smart og praktisk da man kan opbevare ting nede i bænken. 

Kan bruges i stuen,  soveværelset, børneværelset, gangen m.m.

Ca. mål: 124x40x41,5 cm

Flere detaljer

DER ER FRI FRAGT PÅ DENNE VARER! SKRIV RABATKODEN: OTTOMAN Vi gør venligst opmærksom på at denne vare er en bestillingsvare, det betyder at den skal hentes hjem fra et fjernlager hos producenten, der vil i dette tilfælde være længere leveringstid.

DKK. 2.899,75

inkl. moms

Vi leverer i øjeblikket til Danmark, Sverige og Norge. Se mere info: VILKÅR & FRAGT

Varen afsendes fra vores lager inden for 1-4 hverdage (Gælder ikke varer som skal med fragtmand eller sendes til udlandet) Ved køb over 1200 kr. medsender vi en lille ekstra overraskelse

  • BEMÆRK VENLIGST at når du forud bestiller denne vare er leveringstiden i dette tilfælde ca. 3-8 uger med forbehold for evt. forsinkelser eller at vores leverandør ikke kan levere den ønskede varer. Vi vil i værste tilfælde være nødsaget til at annullere orden. - Du er selvfølgelig altid hjertelig velkommen til selv at annullere din ordre i tilfælde af forsinkelser. Vi vil selvfølgelig holde dig opdateret vedr. din ordre i tilfælde af at vi ikke kan levere eller hvis der forekommer yderligere forsinkelser.
  • Bestiller du denne vare sammen med andre varer vil vi samle ordren og sende ordren samlet så snart din bestillingsvare er ankommet. 
  • DER ER FRI FRAGT PÅ DENNE VARER
  • Vi gør venligst opmærksom på at det kan forekomme at farver kan afvige en lille smule i forhold til det faktuelle skærmbillede.
  • LEVERING: Du vil blive ringet op af enten Dascher eller en af vores andre samarbejdes partnere så i kan aftale hvornår at det passer dig bedst at få leveret dit møbel, typisk vil dette være i dagtimerne.
  • Husk altid at have en til at hjælpe dig med at bære dine møbler ind eller op hvis du bor i lejlighed, da varene bliver leveret til nærmeste kantsten ude ved foretorvet hvor varene vil blive sat af.
  • Der kan i sjældne tilfælde opstå forsinkelser, i forbindelse med levering. Du vil blive informeret herom af www.ottonia.dk kundeservice enten pr. telefon eller via mail. 
  • Da enkle af vores varer er bestillings varer, kan det i nogen tilfælde evt. ske at vores leverandør ikke kan leverer den ønskede varer grundet at varen er i restordre eller at den ønskede varer kan være udsolgt hos vores leverandør og derfor ikke vil blive genbestilt hos producenten.