Bestillingsvare - Grå polstret opbevarings bænk Udvide

Bestillingsvarer - Grå polstret opbevarings bænk

1372080618434550000/HB

Nyhed

Elsker du Glam i din boligindretning eller kan du bare godt lide polstret møbler ?

- Så er denne lækre bænk/Ottoman måske lige for dig. Denne bænk/Ottoman er fremstillet i grå velure look (100% polyester), med ben i sort og guld detaljer. Den er smart og praktisk da man kan opbevare ting nede i bænken. 

Kan bruges i stuen,  soveværelset, børneværelset, gangen m.m.

Ca. mål: 124x40x41,5 cm

Flere detaljer

DER ER FRI FRAGT PÅ DENNE VARE I DANMARK -Leveringstiden er ca. 3-8 uger, grundet denne varer er på eksternt fjernlager.

DKK. 2.199,75

inkl. moms

Vi leverer i øjeblikket til Danmark, Sverige og Norge. Se mere info: VILKÅR & FRAGT

Varen afsendes fra vores lager inden for 1-4 hverdage (Gælder ikke varer som skal med fragtmand eller sendes til udlandet) Ved køb over 1200 kr. medsender vi en lille ekstra overraskelse

  • DER ER FRI FRAGT PÅ DENNE VARER
  • Vi gør venligst opmærksom på at det kan forekomme at farver kan afvige en lille smule i forhold til det faktuelle skærmbillede. 
  • Leveringstiden er ca. 3-8 uger.
  • LEVERING: Du vil blive ringet op af enten Dascher eller en af vores andre samarbejdes partnere så i kan aftale hvornår at det passer dig bedst at få leveret dit møbel, typisk vil dette være i dagtimerne, såfremt varen bliver sendt med fragtmand. I dette tilfælde vil den med stor sandsynlighed blive sendt med Postnord.
  • Husk altid at have en til at hjælpe dig med at bære dine møbler ind eller op hvis du bor i lejlighed, da varene bliver leveret til nærmeste kantsten ude ved foretorvet hvor varene vil blive sat af.
  • Der kan i sjældne tilfælde opstå forsinkelser, i forbindelse med levering. Du vil blive informeret herom af www.ottonia.dk kundeservice enten pr. telefon eller via mail. 
  • Da enkle af vores varer er bestillings varer, kan det i nogen tilfælde evt. ske at vores leverandør ikke kan leverer den ønskede varer grundet at varen er i restordre eller at den ønskede varer kan være udsolgt hos vores leverandør og derfor ikke vil blive genbestilt hos producenten.