Flæsepude i velour - 45x45 cm i Beige Udvide

Bena flæsepude i velour - 45x45 cm i Beige/lys sandfarve

2728- Flæsepude beige -DHF

Nyhed

Virkelig flot håndlavet pude, som har de fineste store flæser. Puden er i beige/sand nuance og er i velour. Puden er inklusiv (BB bomuld) pudefyld og måler 45x45 cm. 

Denne lækre pude har flere anvendelsesmuligheder, b.la. som pyntepude på sengen, i sofaen eller i din yndlingsstol. 

  • Ca mål: 45x45 cm.
  • Farve: Beige
  • Design: Bena Flæser
  • Betrækket kan tages af og skiftes.

Flere detaljer

Bemærk venligst: Vi har haft svært ved at ramme den nøjagtige beige/sandfarvet farve på billedet, se venligst billede 3 som vi vurderer er den farve som vi mener er mest identisk med produkt billedet.

DKK. 229,95

inkl. moms

Vi leverer i øjeblikket til Danmark, Sverige og Norge. Se mere info: VILKÅR & FRAGT

Varen afsendes fra vores lager inden for 1-4 hverdage (Gælder ikke varer som skal med fragtmand eller sendes til udlandet) Ved køb over 1200 kr. medsender vi en lille ekstra overraskelse

  • Der kan i sjældne tilfælde opstå forsinkelser, i forbindelse med levering. Du vil blive informeret herom af www.ottonia.dk kundeservice enten pr. telefon eller via mail. 
  • Da enkle af vores varer er bestillings varer, kan det i nogen tilfælde evt. ske at vores leverandør ikke kan leverer den ønskede varer grundet at varen er i restordre eller at den ønskede varer kan være udsolgt hos vores leverandør og derfor ikke vil blive genbestilt hos producenten.