Nyhed Mønstret pude - The Moroccan inspired Grå/hvide nuancer Udvide

Mønstret pude - The Moroccan inspired Grå/hvide nuancer

2298 - The Moroccan inspired

Nyhed

The Moroccan inspired er en Pyntepude med broderi mønster i forskellige grå nuancer, med en hvid baggrund. Super fin pude som er utrolig dekorativ og som der hjemmet lidt ekstra et ekstra pift til f.eks sofaen, sengen, lænestolen eller lign.

Puden er inkl. fyld og måler ca. 45x45 cm.

Flere detaljer

DKK. 179,95

inkl. moms

Vi leverer i øjeblikket til Danmark, Sverige og Norge. Se mere info: VILKÅR & FRAGT

Varen afsendes fra vores lager inden for 1-4 hverdage (Gælder ikke varer som skal med fragtmand eller sendes til udlandet) Ved køb over 1200 kr. medsender vi en lille ekstra overraskelse

  • Der kan i sjældne tilfælde opstå forsinkelser, i forbindelse med levering. Du vil blive informeret herom af www.ottonia.dk kundeservice enten pr. telefon eller via mail. 
  • Da enkle af vores varer er bestillings varer, kan det i nogen tilfælde evt. ske at vores leverandør ikke kan leverer den ønskede varer grundet at varen er i restordre eller at den ønskede varer kan være udsolgt hos vores leverandør og derfor ikke vil blive genbestilt hos producenten.
  • Vi tilbyder 14 dages fuld fortrydelsesret. Læs evt. mere om vores vilkår vedr. fortrydelsesret og fragt HER: http://ottonia.com/content/3-Vilkar
  • Har du lyst er du hjertelig velkommen til at følge os på vores Facebook side HER: Ottonia`s Facebook side
  • Du er også hjertelig velkommen til at følge os på vores Instagram HER: Ottonia`s Instagram profil