Glas klokke på fod Udvide

Glas klokke på fod

1759/02032019/H8

Nyhed

Lækker klokke med låg og håndtag som er i lavet i klart glas.

Denne dekorations klokke har vi valgt at pynte med vores long lasting rosen hoveder. Man kan pynte den lige efter eget ønske eller bruge den til servering af f.eks småkager, chokolader m.m.

Denne etagerer er forholdsvis tidsløs og kan bruges til alle årstider. 

Bemærk venligst at mindre uregelmæssigheder forekommer.

Ca. mål: H24 cm

Flere detaljer

Vi gør venligst opmærksom på at det kun er glasset man modtager og at roserne ikke medfølger. Der forekommer luftbobler i glasset.

DKK. 129,75

inkl. moms

Vi leverer i øjeblikket til Danmark, Sverige og Norge. Se mere info: VILKÅR & FRAGT

Varen afsendes fra vores lager inden for 1-4 hverdage (Gælder ikke varer som skal med fragtmand eller sendes til udlandet) Ved køb over 1200 kr. medsender vi en lille ekstra overraskelse

  • Mindre uregelmæssigheder forekommer, f.eks har den i nogen tilfælde mindre mærker/luftbobler.
  • Der kan i sjældne tilfælde opstå forsinkelser, i forbindelse med levering. Du vil blive informeret herom af www.ottonia.dk kundeservice enten pr. telefon eller via mail. 
  • Da enkle af vores varer er bestillings varer, kan det i nogen tilfælde evt. ske at vores leverandør ikke kan leverer den ønskede varer grundet at varen er i restordre eller at den ønskede varer kan være udsolgt hos vores leverandør og derfor ikke vil blive genbestilt hos producenten.
  • Vi tilbyder 14 dages fuld fortrydelsesret. Læs evt. mere om vores vilkår vedr. fortrydelsesret og fragt HER: http://ottonia.com/content/3-Vilkar
  • Har du lyst er du hjertelig velkommen til at følge os på vores Facebook side HER: Ottonia`s Facebook side
  • Du er også hjertelig velkommen til at følge os på vores Instagram HER: Ottonia`s Instagram profil