Search here...
0
TOP

Hos ottonia.com finder du et blandet udvalg indenfor boligindretning, boligtekstiler, interiør mv.

–  Vi tilbyder salg til privatkunder.

Har du spørgsmål vedrørende vores onlineshop, er du mere end velkommen til at kontakte vores support:

E-mail: kundeservice@ottonia.com

Facebook: Ottonia ApS


Ottonia ApS
Balstrupvej 90
DK-4100 Ringsted 
CVR. Nr.: 38208314
Nordea
 – Reg.Nr 2520 Konto: 0747662606


Historien og menneskerne bag Ottonia.com


Ottonia.com er et koncept som startede med at være baseret på stencils af egne designs, Vi udvidet senerehen med et udvalg af div. brugskunst i den franske landstil samt kalkmaling. Vi har senere skiftet retning og tilbyder nu boligtekstiler, div. interiør m.m. Hos os finder du ting typisk inden for Rustik Glam, Glam style, New Hampton stilen og ting som har et lille strejf af landstil.

Ottonia.com har eksisteret siden Maj 2014, hvor vi første gang oplevede behovet for en webshop. Bl.a med fokus på et bredt udvalg af stencils. Ideen opstod da mor og datter ville istandsætte et gammelt møbel, hvor vi opdagede et lille udvalg af stencils, til en meget høj pris. Der blev talt frem og tilbage om hvordan det kunne gøres,  samt under hvilket forretningsnavn. Efter lange samtaler blev det til Ottonia som oprindeligt er farmor/oldemors nordiske mellemnavn.
Vi har siden starten været i løbende udvikling, og vi vil forsat arbejde på både at udvide og udvikle i de kommende år. 

Ottonia.com startede som en enkelmands virksomhed ejet og drevet af Helle, senere I Dec. 2016 blev vi omdannet til ApS hvor virksomheden for alvor er blevet et familie projekt ejet og drevet af Helle og Sheena som er mor og datter. – Det vil blandt andet være os som behandler din ordre.

Sikkerhed & Kundeservice:

Ingen god service, ingen forretning! – Derfor vil vi bestræbe os på at yde Danmarks bedste service, gøre det nemt og ligetil for dig som kunde, skabe en god og behagelig relation samt have en god dialog, så du føler dig tryg og i de bedste hænder ved at handle med Ottonia.com

Fejl må IKKE ske hos os, vi er bare mennesker og derfor kan fejl desværre forekomme. Derfor er det utrolig VIGTIG for os at skulle der mod forventning være sket fejl og mangler eller være det mindste, så sig endelig til. Hvis ikke vi får besked har vi ikke en chance for at gøre det bedre og det vil vi altid være utrolig kede af. Vi ønsker altid den bedste oplevelse for vores kunder og vi forsøger hver eneste dag at mestre det.