LE CRU - Krydderimix (kød og vildt) Udvide

No Crap Gourmet popcorn - Trippel salt

1876/010519H

Nyhed

Disse super sprøde og søde popcorn med karamel og Læsø havsalt, har en rigtig god smag grundet mixet af det søde og det salte, de kan fx nydes som en aften snack. De smager fantastisk til et glas vin eller en god øl. 

Nettovægt 95g / 535ml

Flere detaljer

DKK. 45,00

inkl. moms

Vi leverer i øjeblikket til Danmark, Sverige og Norge. Se mere info: VILKÅR & FRAGT

Varen afsendes fra vores lager inden for 1-4 hverdage (Gælder ikke varer som skal med fragtmand eller sendes til udlandet) Ved køb over 1200 kr. medsender vi en lille ekstra overraskelse

 • Ingredienser
  Sukker, majskerner (poppet i kokosfedt), glucosesirup, kokosfedt, SMØR (FLØDE, MÆLKEsyrekultur), vand, 2,0% havsalt, hævemiddel: natron, vaniljesukker. Emulgator: SOJA-LECITIN. (kan indeholde upoppede kerner)

  Næringsindhold pr. 100g

  Energi 1.860 kJ/445 kcal

  Fedt, total 19,9 g
  heraf
  Mættede fedtsyrer 19,9 g

  Kulhydrat, total 64,6 g
  heraf
  Sukkerarter 36,2 g

  Kostfibre 2,2 g
  Protein, total 2,6 g
  Salt 2,24 g

 • Der kan i sjældne tilfælde opstå forsinkelser, i forbindelse med levering. Du vil blive informeret herom af www.ottonia.dk kundeservice enten pr. telefon eller via mail og du har selvfølgelig altid mulighed for at annullere din ordre. Da enkle af vores varer er bestillings varer, kan det i nogen tilfælde evt. ske at vores leverandør ikke kan leverer den ønskede varer grundet at varen er i restordre eller at den ønskede varer kan være udsolgt hos vores leverandør og derfor ikke vil blive genbestilt hos producenten.
 • Vi tilbyder 14 dages fuld fortrydelsesret. Læs evt. mere om vores vilkår vedr. fortrydelsesret her: http://ottonia.com/content/3-Vilkar