LE CRU - Krydderimix (kød og vildt) Udvide

No Crap Gourmet popcorn - Karamel og Chili

1871/010519H

Nyhed

Disse lækre popcorn er overtrukket med sød karamel og chili. De er perfekt til dig som er glad for chili, og de går super godt som snack til en god øl. 

Chilien består af Birdeye og jalapenos chili.

Nettovægt 95g / 535ml.

Flere detaljer

DKK. 45,00

inkl. moms

Vi leverer i øjeblikket til Danmark, Sverige og Norge. Se mere info: VILKÅR & FRAGT

Varen afsendes fra vores lager inden for 1-4 hverdage (Gælder ikke varer som skal med fragtmand eller sendes til udlandet) Ved køb over 1200 kr. medsender vi en lille ekstra overraskelse

 • Ingredienser
  Sukker, majskerner (poppet i kokosfedt), glucosesirup, kokosfedt, SMØR(FLØDE, MÆLKEsyrekultur), vand, havsalt, 0,6 % chili, hævemiddel: natron. vaniljesukker, Emulgator SOJA-LECITIN. (kan indeholde upoppede kerner)

  Næringsindhold pr. 100g

  Energi 1.885 kJ/450 kcal
  Fedt, total 20,2 g
  heraf
  Mættede fedtsyrer 13,0 g
  Kulhydrat, total 65,3 g
  heraf
  Sukkerarter 36,6 g
  Kostfibre 2,2 g
  Protein, total 2,7 g
  Salt 1,09 g

 • Der kan i sjældne tilfælde opstå forsinkelser, i forbindelse med levering. Du vil blive informeret herom af www.ottonia.dk kundeservice enten pr. telefon eller via mail og du har selvfølgelig altid mulighed for at annullere din ordre. Da enkle af vores varer er bestillings varer, kan det i nogen tilfælde evt. ske at vores leverandør ikke kan leverer den ønskede varer grundet at varen er i restordre eller at den ønskede varer kan være udsolgt hos vores leverandør og derfor ikke vil blive genbestilt hos producenten.
 • Vi tilbyder 14 dages fuld fortrydelsesret. Læs evt. mere om vores vilkår vedr. fortrydelsesret her: http://ottonia.com/content/3-Vilkar