Nedsat! Nyhed BESTILLINGSVARER - Beton makeup bord/Konsolbord med stål ben. Udvide

UDSTILLINGSMODEL Beton makeup bord/Konsolbord med stål ben.

1623/261118TORYNAC0380403/HF

Nyhed

Du modtager et super moderne og lækkert konsolbord. Det kan bruges flere steder i din boligindretning samt til flere formål. F.eks kan det bruges som makeupbord/skrivebord hvis man sætter en stol til. Man kan stille det i gangen med 2 mindre polstret skammeler nedenunder. Dette konsolbord er med stål ben, toppen er belagt med beton så det giver et rustik udtryk. 

Ca. mål:

  • H86xL135xD45 cm. 

Flere detaljer

Bemærk venligst at alle udstillingsmodeller skal ved køb afhentes senest 15/2-2019

DKK. 2.599,84

inkl. moms

DKK. 3.999,75 inkl. moms

-35%

Vi leverer i øjeblikket til Danmark, Sverige og Norge. Se mere info: VILKÅR & FRAGT

Varen afsendes fra vores lager inden for 1-4 hverdage (Gælder ikke varer som skal med fragtmand eller sendes til udlandet) Ved køb over 1200 kr. medsender vi en lille ekstra overraskelse

  • Konsolbordret tåler ikke hårde rengørings midler.
  • Vi anbefaler rengøring med en tør klud.
  • BEMÆRK VENLIGST at denne varer har nogen små mindre ridser i bordpladen.
  • LEVERING: Du vil blive ringet op af enten Dacsher eller en af vores andre samarbejdes partnere så i kan aftale hvornår at det passer dig bedst at få leveret dit møbel, typisk vil dette være i dagtimerne.
  • Husk altid at have en til at hjælpe dig med at bære dine møbler ind eller op hvis du bor i lejlighed, da varene bliver leveret til nærmeste kantsten ude ved foretorvet hvor varene vil blive sat af.
  • Der kan i sjældne tilfælde opstå forsinkelser, i forbindelse med levering. Du vil blive informeret herom af www.ottonia.dk kundeservice enten pr. telefon eller via mail. 
  • Da dette er en bestillings varer, kan det i nogen tilfælde evt. ske at vores leverandør ikke kan leverer den ønskede varer grundet at varen er i restordre eller at den ønskede varer kan være udsolgt hos vores leverandør og derfor ikke vil blive genbestilt hos producenten.