BESTILLINGSVARER - Beton makeup bord/Konsolbord med stål ben. Udvide

BESTILLINGSVARER - Beton makeup bord/Konsolbord med stål ben.

1623/261118TORYNAC0380403/HF

Nyhed

Du modtager et super moderne og lækkert konsolbord. Det kan bruges flere steder i din boligindretning samt til flere formål. F.eks kan det bruges som makeupbord/skrivebord hvis man sætter en stol til. Man kan stille det i gangen med 2 mindre polstret skammeler nedenunder. Dette konsolbord er med stål ben, toppen er belagt med beton så det giver et rustik udtryk. 

Ca. mål:

  • H86xL135xD45 cm. 

Flere detaljer

Denne vare er ikke længere på lager

DKK. 3.999,75

inkl. moms

Vi leverer i øjeblikket til Danmark, Sverige og Norge. Se mere info: VILKÅR & FRAGT

Varen afsendes fra vores lager inden for 1-4 hverdage (Gælder ikke varer som skal med fragtmand eller sendes til udlandet) Ved køb over 1200 kr. medsender vi en lille ekstra overraskelse

  • Konsolbordret tåler ikke hårde rengørings midler.
  • Vi anbefaler rengøring med en tør klud.
  • BEMÆRK VENLIGST at når du forud bestiller denne vare er leveringstiden i dette tilfælde ca. 3-8 uger med forbehold for evt. forsinkelser eller at vores leverandør ikke kan levere den ønskede vare. Vi vil i værste tilfælde være nødsaget til at annullere orden. - Du er selvfølgelig altid hjertelig velkommen til selv at annullere din ordre i tilfælde af forsinkelser. Vi vil selvfølgelig holde dig opdateret vedr. din ordre i tilfælde af at vi ikke kan levere eller hvis der forekommer yderligere forsinkelser.
  • Bestiller du denne vare sammen med andre varer vil vi samle ordren og sende ordren samlet så snart din bestillingsvare er ankommet.
  • LEVERING: Du vil blive ringet op af enten Dacsher eller en af vores andre samarbejdes partnere så i kan aftale hvornår at det passer dig bedst at få leveret dit møbel, typisk vil dette være i dagtimerne.
  • Husk altid at have en til at hjælpe dig med at bære dine møbler ind eller op hvis du bor i lejlighed, da varene bliver leveret til nærmeste kantsten ude ved foretorvet hvor varene vil blive sat af.
  • Der kan i sjældne tilfælde opstå forsinkelser, i forbindelse med levering. Du vil blive informeret herom af www.ottonia.dk kundeservice enten pr. telefon eller via mail. 
  • Da dette er en bestillings varer, kan det i nogen tilfælde evt. ske at vores leverandør ikke kan leverer den ønskede varer grundet at varen er i restordre eller at den ønskede varer kan være udsolgt hos vores leverandør og derfor ikke vil blive genbestilt hos producenten.