Spejlmøbler - Spejl væg reol Udvide

BESTILLINGSVARER Spejlmøbler - Spejl væg reol

1500/290818MISHECR3000202/G

Nyhed

Flot og dekorativ spejl vægreol med 3 hylder. Vægreolen er oplagt til f.eks parfumer/makeup og dekoration. 

Væg reolen er beklædt i spejl og måler ca. H: 121 cm L: 40,5 cm D: 15 cm.

Spejl vægreolen har efter vores mening en virkelig flot form og den er super dekorativ.  Vi tænker den passer rigtig fint ind et Glam stil hjem eller evt. contemporary . Vi fraråder at stille tunge ting på hylden.

Flere detaljer

Bemærk venligst at der forekommer ekstra leveringstid på denne varer ca. 3 - 8 uger i forbindelse med at dette er en bestillingsvarer.

DKK. 2.499,75

inkl. moms

Vi leverer i øjeblikket til Danmark, Sverige og Norge. Se mere info: VILKÅR & FRAGT

Varen afsendes fra vores lager inden for 1-4 hverdage (Gælder ikke varer som skal med fragtmand eller sendes til udlandet) Ved køb over 1200 kr. medsender vi en lille ekstra overraskelse

  • Hylden tåler ikke hårde rengørings midler.
  • Der medfølger ikke skruer, kun beslag som er fastmonteret på hylden.
  • BEMÆRK VENLIGST at når du forud bestiller denne vare er leveringstiden i dette tilfælde ca. 3-8 uger med forbehold for evt. forsinkelser eller at vores leverandør ikke kan levere den ønskede vare. Vi vil i værste tilfælde være nødsaget til at annullere orden. - Du er selvfølgelig altid hjertelig velkommen til selv at annullere din ordre i tilfælde af forsinkelser. Vi vil selvfølgelig holde dig opdateret vedr. din ordre i tilfælde af at vi ikke kan levere eller hvis der forekommer yderligere forsinkelser.
  • Bestiller du denne vare sammen med andre varer vil vi samle ordren og sende ordren samlet så snart din bestillingsvare er ankommet.
  • Vi gør venligst opmærksom på at det kan forekomme at farver kan afvige en lille smule i forhold til det faktuelle skærmbillede. 
  • Der kan i sjældne tilfælde opstå forsinkelser, i forbindelse med levering. Du vil blive informeret herom af www.ottonia.dk kundeservice enten pr. telefon eller via mail og du har selvfølgelig altid mulighed for at annullere din ordre. Da enkle af vores varer er bestillings varer, kan det i nogen tilfælde evt. ske at vores leverandør ikke kan leverer den ønskede varer grundet at varen er i restordre eller at den ønskede varer kan være udsolgt hos vores leverandør og derfor ikke vil blive genbestilt hos producenten.
  • Vi tilbyder 14 dages fuld fortrydelsesret. Læs evt. mere om vores vilkår vedr. fortrydelsesret her: http://ottonia.com/content/3-Vilkar