Cashe Mosaik - Glam spejl. Udvide

Cashe Mosaik - Glam spejl.

021217SHRYECR2347000

Nyhed

Glamourøs samt super lækkert firekantet spejl med fine detaljer hele vejen rundt i kanten, inspireret lidt af mosaik.

Spejlet er selvfølgelig oplagt til sit formål. - Det er super lækkert i sin boligindretning i stedet for et billede. Glam Spejlet kan hænges på væggen både vandret samt lodret,

Ca. mål: H123 X B91 cm.

Denne vare skal sendes med en fragtmand.

Flere detaljer

DKK. 2.899,75

inkl. moms

Vi leverer i øjeblikket til Danmark, Sverige og Norge. Se mere info: VILKÅR & FRAGT

Varen afsendes fra vores lager inden for 1-4 hverdage (Gælder ikke varer som skal med fragtmand eller sendes til udlandet) Ved køb over 1200 kr. medsender vi en lille ekstra overraskelse

  • Når denne varer er solgt ud, kommer varen ikke igen. Der er få antal på lager. 
  • LEVERING: Du vil blive ringet op af enten Dacsher eller en af vores andre samarbejdes partnere så i kan aftale hvornår at det passer dig bedst at få leveret dit møbel, typisk vil dette være i dagtimerne.
  • Husk altid at have en til at hjælpe dig med at bære dine møbler ind eller op hvis du bor i lejlighed, da varene bliver leveret til nærmeste kantsten ude ved foretorvet hvor varene vil blive sat af.
  • Der kan i sjældne tilfælde opstå forsinkelser, i forbindelse med levering. Du vil blive informeret herom af www.ottonia.dk kundeservice enten pr. telefon eller via mail. 
  • Da dette er en bestillings varer, kan det i nogen tilfælde evt. ske at vores leverandør ikke kan leverer den ønskede varer grundet at varen er i restordre eller at den ønskede varer kan være udsolgt hos vores leverandør og derfor ikke vil blive genbestilt hos producenten.