Nyhed Bestillingsvare - Rundt Glam Spejl Udvide

Rundt Glam Spejl

103204

Nyhed

Glamourøs rundt spejl med fine detaljer hele vejen rundt i kanten.

Spejlet er selvfølgelig oplagt til sit formål. - Det er super lækkert i sin boligindretning i stedet for et billede, over en bio/el pejs eller lign.

Spejlet måler ca. Ø80 x D4 cm.

Denne vare skal sendes på en palle, derfor vil der blive pålagt ekstra fragtomkostninger.

Flere detaljer

BEMÆRK DETTE ER EN BESTILLINGS VARER, DER MÅ DERFOR FORVENTES EN LEVERINGSTID PÅ OP TIL 3-4 UGER. VI GØR NATURLIGVIS ALT HVAD VI KAN FOR AT EKSPEDITIONSTIDEN GÅR HURTIGERE.

DKK. 1.599,75

inkl. moms

Vi leverer i øjeblikket til Danmark, Sverige og Norge. Se mere info: VILKÅR & FRAGT

Levering 1-4 hverdage. Ved køb over 1200 kr. medsender vi en lille ekstra overraskelser. 

  • LEVERING: Du vil blive ringet op af Dacsher eller en af vores andre samarbejdspartnere så i kan aftale hvornår at det passer dig bedst at få leveret din vare, typisk vil dette være i dagtimerne. Husk altid at have en til at hjælpe dig med at bære dine møbler ind eller op hvis du bor i lejlighed, da varene bliver leveret til nærmeste kantsten ude ved foretorvet.
  • Der kan i sjældne tilfælde opstå forsinkelser, i forbindelse med levering. Du vil blive informeret herom af www.ottonia.dk kundeservice enten pr. telefon eller via mail. 
  • Da dette i nogen tilfælde kan være bestillings varer, kan det i nogen tilfælde evt. ske at vores leverandør ikke kan leverer den ønskede varer grundet at varen er i restordre eller at den ønskede varer kan være udsolgt hos vores leverandør og derfor ikke vil blive genbestilt hos producenten.
  • RETURNERING: Man skal sende sin ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, at du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Man skal selv afholde de udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. - Ved returnering er man ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt. - Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering. 
Accepter Site use cookies