Spejl konsolbord Udvide

Bestillingsvarer - Spejl konsolbord

561259

Nyhed

Lækkert og glamourøst spejl konsolbord, hvor toppen er beklædt med spejl, også har den "bling" greb som er monteret på skufferne. Underdelen er i rustfrit stål.

Skufferne er sort indevendig. Kommoden bliver leveret samlet, det eneste man skal gøre er at montere grebene, ved at skrue/dreje dem på. Spejl konsolbordet måler ca. B130 X D 40 X H 82 cm.

Flere detaljer

Bemærk venligst at der er ekstra leveringstid på denne varer.

DKK. 4.999,95

inkl. moms

Vi leverer i øjeblikket til Danmark, Sverige og Norge. Se mere info: VILKÅR & FRAGT

Varen afsendes fra vores lager inden for 1-4 hverdage (Gælder ikke varer som skal med fragtmand eller sendes til udlandet) Ved køb over 1200 kr. medsender vi en lille ekstra overraskelse

  • Mindre uregelmæssigheder på stellet kan forekomme.
  • Vi gør venligst opmærksom på at skufferne kan være lidt mere "stramme" i forhold til andre skuffer, af sikkerhedsmæssige årsager da det er glas der sidder på. 
  • BEMÆRK VENLIGST at når du forud bestiller denne vare er leveringstiden i dette tilfælde ca. 1-8 uger med forbehold for evt. forsinkelser eller at vores leverandør ikke kan levere den ønskede vare. Vi vil i værste tilfælde være nødsaget til at annullere orden. - Du er selvfølgelig altid hjertelig velkommen til at annullere din ordre i tilfælde af forsinkelser og vi vil selvfølgelig holde dig opdateret vedr. din ordre i tilfælde af at vi ikke kan levere eller hvis der forekommer forsinkelser.
  • Bestiller du denne vare sammen med andre varer vil vi samle ordren og sende ordren samlet når varen ankommer.
  • LEVERING: Du vil blive ringet op af enten Dacsher eller en af vores andre samarbejdes partnere så i kan aftale hvornår at det passer dig bedst at få leveret dit møbel, typisk vil dette være i dagtimerne.
  • Husk altid at have en til at hjælpe dig med at bære dine møbler ind eller op hvis du bor i lejlighed, da varene bliver leveret til nærmeste kantsten ude ved foretorvet hvor varene vil blive sat af.
  • Der kan i sjældne tilfælde opstå forsinkelser, i forbindelse med levering. Du vil blive informeret herom af www.ottonia.dk kundeservice enten pr. telefon eller via mail. 
  • Da dette er en bestillings varer, kan det i nogen tilfælde evt. ske at vores leverandør ikke kan leverer den ønskede varer grundet at varen er i restordre eller at den ønskede varer kan være udsolgt hos vores leverandør og derfor ikke vil blive genbestilt hos producenten.