Bestillingsvare - Spejl kommode Udvide

Bestillingsvare - Glam Spejl

103351

Nyhed

Virkelig lækkert og glamourøs spejl med fine detaljer ude i kanten.

Dette spejl er selvfølgelig oplagt til sit formål, men det er super dekorativt og kan bruges i sin boligindretning i stedet for et billede.  

Spejlet måler ca. B60 X D3 X H88 cm.

Denne vare skal sendes på en palle og derfor skal der vælges møbel transport når man vælger fragt, der vil derfor ikke være fri fragt på denne vare.

Flere detaljer

DKK. 1.629,75

inkl. moms

Vi leverer i øjeblikket til Danmark, Sverige og Norge. Se mere info: VILKÅR & FRAGT

Levering 1-4 hverdage. Ved køb over 1200 kr. medsender vi en lille ekstra overraskelser. 

  • LEVERING: Du vil blive ringet op af enten Dacsher eller Bring så i kan aftale hvornår at det passer dig bedst at få leveret din vare, typisk vil dette være i dagtimerne. Husk altid at have en til at hjælpe dig med at bære dine møbler ind eller op hvis du bor i lejlighed, da varene bliver leveret til nærmeste kantsten ude ved foretorvet.
  • Der kan i sjældne tilfælde opstå forsinkelser, i forbindelse med levering. Du vil blive informeret herom af www.ottonia.dk kundeservice enten pr. telefon eller via mail. 
  • Da dette er en bestillings varer, kan det i nogen tilfælde evt. ske at vores leverandør ikke kan leverer den ønskede varer grundet at varen er i restordre eller at den ønskede varer kan være udsolgt hos vores leverandør og derfor ikke vil blive genbestilt hos producenten.
  • Vi tilbyder 14 dages fuld fortrydelsesret. Læs evt. mere om vores vilkår vedr. fortrydelsesret og fragt HER: http://ottonia.com/content/3-Vilkar
  • Har du lyst er du hjertelig velkommen til at følge os på vores Facebook side HER: Ottonia`s Facebook side
  • Du er også hjertelig velkommen til at følge os på vores Instagram HER: Ottonia`s Instagram profil
Accepter Site use cookies