Theresa Hurricane - Beregnet til 3 bloklys. (Håndlavet) Udvide

Theresa Rocks Hurricane - Beregnet til 3 bloklys. (Håndlavet)

Ottonia.com Ottonia.com

1903/05062019/H20

Nyhed

Theresa Hurricane tænker vi er vore bud bud, på en klassisk og elegant stage som man kan bruge hele året rundt og som kan stå flere steder i ens bolig. Theresa Hurricane kan du sætte på kommoden, på badeværelset m.m. 

Theresa Hurricane er vores egen produceret, som er lavet til 3 bloklys. - Den lavet i aluminium, med ekstra polish for at få et mere sølv matallic look. 

Ca. Mål: H33,5xDia23,5cm

Flere detaljer

Denne vare er ikke længere på lager

DKK. 669,95

inkl. moms

Vi leverer i øjeblikket til Danmark, Sverige og Norge. Se mere info: VILKÅR & FRAGT

Varen afsendes fra vores lager inden for 1-4 hverdage (Gælder ikke varer som skal med fragtmand eller sendes til udlandet) Ved køb over 1200 kr. medsender vi en lille ekstra overraskelse

  • Mindre uregelmæssigheder kan forekomme. 
  • Vi fraråder opvaskemaskine. Vi anbefaler at man evt. bruger vokslys, da de soder en del mindre, men man kan sagtens og uden problemer bruge sterinlys. Man kan også bruge LED hvis man ønsker. 
  • BEMÆRK VENLIGST AT DER IKKE GIVES GARANTI FOR STEN, GLITTER OG GLIMMER.
  • Der kan i sjældne tilfælde opstå forsinkelser, i forbindelse med levering. Du vil blive informeret herom af www.ottonia.dk kundeservice enten pr. telefon eller via mail. 
  • Da enkle af vores varer er bestillings varer, kan det i nogen tilfælde evt. ske at vores leverandør ikke kan leverer den ønskede varer grundet at varen er i restordre eller at den ønskede varer kan være udsolgt hos vores leverandør og derfor ikke vil blive genbestilt hos producenten.
  • Vi tilbyder 14 dages fuld fortrydelsesret. Læs evt. mere om vores vilkår vedr. fortrydelsesret og fragt HER: http://ottonia.com/content/3-Vilkar
  • Har du lyst er du hjertelig velkommen til at følge os på vores Facebook side HER: Ottonia`s Facebook side
  • Du er også hjertelig velkommen til at følge os på vores Instagram HER: Ottonia`s Instagram profil