Bestillingsvarer - Stor gulv lysestage - Grå Udvide

BESTILLINGSVARER - Stor gulv lysestage - Grå

1626/291118LOHUUNP0400302/HG

Nyhed

Ønsker du dig en lækker rustik gulvstage med en glas på toppen og som er håndlavet, så er denne fede contemporary gulvstage måske lige noget for dig.

Her får du virkelig en stage med gods i som vejer godt til, i det den er fremstillet i beton. Denne stage kan både stå indendørs/udendørs. Læs venligst mere under "mere info" ved at rulle ned på varer beskrivelsen. 

Ca. mål: H95x24x24 cm.

Flere detaljer

Bemærk venligst at prisen er pr. stk.

DKK. 1.199,75

inkl. moms

Vi leverer i øjeblikket til Danmark, Sverige og Norge. Se mere info: VILKÅR & FRAGT

Varen afsendes fra vores lager inden for 1-4 hverdage (Gælder ikke varer som skal med fragtmand eller sendes til udlandet) Ved køb over 1200 kr. medsender vi en lille ekstra overraskelse

 • Mindre uregelmæssigheder/"patina" forekommer. 
 • I forbindelse med at de er fremstillet enkeltvis i hånden, kan vi ikke give garanti for at de alle er 100% identiske og de sælges derfor som unikaer. 
 • Disse beton stager tåler ikke frost. - Vi anbefaler derfor at man tager dem ind så snart det bliver frostvejr. 
 • Det anbefales at såfremt de står udenfor at man evt. behandler dem 2-3 gange om året med sten voks for at bevare den skinnende effekt. 
 • Spiller man f.eks rødvin eller lign. på dem skal man skynde sig at fjerne pletten med en tør klud. 
 • Vi gør venligst opmærksom på at såfremt de står udenfor, kan der være en risiko for vinden kan vælte glasset på toppen, afhængig af hvor voldsomt det blæser. 
 • BEMÆRK VENLIGST at når du forud bestiller denne vare er leveringstiden i dette tilfælde ca. 3-8 uger med forbehold for evt. forsinkelser eller at vores leverandør ikke kan levere den ønskede vare. Vi vil i værste tilfælde være nødsaget til at annullere orden. - Du er selvfølgelig altid hjertelig velkommen til selv at annullere din ordre i tilfælde af forsinkelser. Vi vil selvfølgelig holde dig opdateret vedr. din ordre i tilfælde af at vi ikke kan levere eller hvis der forekommer yderligere forsinkelser.
 • Bestiller du denne vare sammen med andre varer vil vi samle ordren og sende ordren samlet så snart din bestillingsvare er ankommet.
 • Der kan i sjældne tilfælde opstå forsinkelser, i forbindelse med levering. Du vil blive informeret herom af www.ottonia.dk kundeservice enten pr. telefon eller via mail. 
 • Da enkle af vores varer er bestillings varer, kan det i nogen tilfælde evt. ske at vores leverandør ikke kan leverer den ønskede varer grundet at varen er i restordre eller at den ønskede varer kan være udsolgt hos vores leverandør og derfor ikke vil blive genbestilt hos producenten.
 • Vi tilbyder 14 dages fuld fortrydelsesret. Læs evt. mere om vores vilkår vedr. fortrydelsesret og fragt HER: http://ottonia.com/content/3-Vilkar