Krystal stage med glimmer. Udvide

Bestillingsvarer - Krystal stage med glimmer.

181117MIRYHKH029000/H21-22

Nyhed

Skab en hyggelig stemning med denne krystal stage.

Krystal stagen er designet i et forholdsvis enkelt design, den har den mindre detalje med glimmer i midten, som vi tænker gør den anderledes.

Denne stage vil være virkelig flot til f.eks et bryllup, men den vil også stå skarpt f.eks hjemme i stuen.

Stagen måler ca. : H: 25 D 6 cm. 

Flere detaljer

DKK. 175,80

Vi leverer i øjeblikket til Danmark, Sverige og Norge. Se mere info: VILKÅR & FRAGT

Levering 1-4 hverdage. Ved køb over 1200 kr. medsender vi en lille ekstra overraskelse

  • BEMÆRK VENLIGST AT DER IKKE GIVES GARANTI FOR STEN, GLITTER OG GLIMMER!
  • Mindre uregelmæssigheder forekomme.

  • BEMÆRK VENLIGST at når du forud bestiller denne vare er leveringstiden i dette tilfælde ca. 2-8 uger med forbehold for evt. forsinkelser eller at vores leverandør ikke kan levere den ønskede vare. Vi vil i værste tilfælde være nødsaget til at annullere orden. - Du er selvfølgelig altid hjertelig velkommen til at annullere din ordre i tilfælde af forsinkelser og vi vil selvfølgelig holde dig opdateret vedr. din ordre i tilfælde af at vi ikke kan levere eller hvis der forekommer forsinkelser. Bestiller du denne varer sammen med andre lager varer vil vi samle ordren og sende det hele samlet. 

  • Der kan i sjældne tilfælde opstå forsinkelser, i forbindelse med levering. Du vil blive informeret herom af www.ottonia.dk kundeservice enten pr. telefon eller via mail. 
  • Da enkle af vores varer er bestillings varer, kan det i nogen tilfælde evt. ske at vores leverandør ikke kan leverer den ønskede varer grundet at varen er i restordre eller at den ønskede varer kan være udsolgt hos vores leverandør og derfor ikke vil blive genbestilt hos producenten.
  • Vi tilbyder 14 dages fuld fortrydelsesret. Læs evt. mere om vores vilkår vedr. fortrydelsesret og fragt HER: http://ottonia.com/content/3-Vilkar
  • Har du lyst er du hjertelig velkommen til at følge os på vores Facebook side HER: Ottonia`s Facebook side
  • Du er også hjertelig velkommen til at følge os på vores Instagram HER: Ottonia`s Instagram profil
Accepter Site use cookies