Nyhed Flot figurlys med roser - i ren paraffin/stearinlys i Rosa Udvide

Fint håndlavet lys, udformet med roser - i ren paraffin/stearinlys i Rosa

2437 - 1 color - DHF

Nyhed

Super fint figurlys udformet med små roser. Lyset er fremstillet i ren paraffin/stearinlys og har en lang brændetid.  

Dette fine rose lys kan bruges overalt i hjemmet, og giver en romantisk og hyggelig stemning, på f.eks. dit spisebord, eller i en dekoration/på et fad. 

  • Farve: Rosa 
  • Estimeret brændetid: Ca. 15 timer 

Flere detaljer

DKK. 69,95

inkl. moms

Vi leverer i øjeblikket til Danmark, Sverige og Norge. Se mere info: VILKÅR & FRAGT

Varen afsendes fra vores lager inden for 1-4 hverdage (Gælder ikke varer som skal med fragtmand eller sendes til udlandet) Ved køb over 1200 kr. medsender vi en lille ekstra overraskelse

  • Bemærk venligst, at fordi vores lys er håndlavet i hånden kan der forekomme en lille smule version i farver og former, fordi det kan være svært at få et lys til at være 100% identisk med hinanden i forhold til dekoration/design, men fabrikken forsøger selvfølgelig så godt de kan, at lave lysene så ens som overhovedet muligt. Vi bag Ottonia teamet, gør selvfølgelig også alt hvad vi kan for at finde de lys som er mest identiske, inden vi sender dem ud til dig. 
  • Dette lys er fremstillet i et mix af ren paraffin og stearin.
  • Bemærk venligst at i tilfælde af, at varen går i restordre, skal der pålægges ekstra 7 hverdage til produktion og der kan derfor forekomme ekstra leveringstid, på ca. 7 hverdage.
  • Har du specielle ønsker til design eller farve, kontakt os gerne. Vi har over 8000 farver som vi kan vælge imellem. 
  • Såfremt dit lys ikke passer til din stage, kan du gøre følgende: Gør bunden varm, under varmt vand. På den måde kan du bedre tilpasse lyset til stagen. 
  • Der kan i sjældne tilfælde opstå forsinkelser, i forbindelse med levering. Du vil blive informeret herom af www.ottonia.dk kundeservice enten pr. telefon eller via mail. 
  • Da enkle af vores varer er bestillingsvarer, kan det i nogen tilfælde ske at vores leverandør ikke kan leverer den ønskede varer grundet at varen er i restordre eller at den ønskede vare kan være udsolgt hos vores leverandør og derfor ikke vil blive genbestilt hos producenten.