Nyhed Flot dråbe lys i ren paraffin/stearinlys i rustik Beige - Drops - 17,5 cm. Udvide

Flot dråbe lys i ren paraffin/stearinlys i rustik Beige - Drops - 17,5 cm.

2434 - 1 color - DHF

Nyhed

Drops rustik Beige, er et super fint og trendy lys, som er håndlavet og produceret i Dk.

Lyset er fremstillet fra bunden, på en lys fabrik på Sjælland. Vi vurderer at lyset er i en højere kvalitet -hvilket også gør at vi ligger lidt højere, rent prismæssigt. 

Lyset kan bruges overalt i dit hjem og giver et ekstra pift af hygge i din bolig.

  • Ca. Mål: 17,5 cm.
  • Forventet brændetid: 8 + timer.

Flere detaljer

DKK. 49,95

inkl. moms

Vi leverer i øjeblikket til Danmark, Sverige og Norge. Se mere info: VILKÅR & FRAGT

Varen afsendes fra vores lager inden for 1-4 hverdage (Gælder ikke varer som skal med fragtmand eller sendes til udlandet) Ved køb over 1200 kr. medsender vi en lille ekstra overraskelse

  • Bemærk venligst, at fordi vores lys er håndlavet i hånden kan der forekomme en lille smugle version i farver og former, fordi det kan være svært at få et lys til at være 1000% identisk med hinanden i forhold til dekoration/design, men fabrikken forsøger selvfølgelig så godt de kan, at lave lysene så ens som overhoved muligt. Vi bag Ottonia teamet, gør selvfølgelig også alt hvad vi kan for at finde de lys som er mest identiske, inden vi sender dem ud til dig. 
  • Dette lys er fremstillet i et mix af ren paraffin og stearin.
  • Bemærk venligst at i tilfælde af, at varen går i restordre, skal der pålægges ekstra 7 hverdage til produktion og der kan derfor forekomme ekstra leveringstid, på ca. 7 hverdage.
  • Har du specielle ønsker til design eller farve, kontakt os gerne. Vi har over 8000 farver som vi kan vælge i mellem. 
  • Såfremt dit lys ikke passer til din stage, kan du gøre følgende: Gør bunden varm, under varmt vand. På den måde kan du bedre tilpasse lyset til stagen. 
  • Der kan i sjældne tilfælde opstå forsinkelser, i forbindelse med levering. Du vil blive informeret herom af www.ottonia.dk kundeservice enten pr. telefon eller via mail. 
  • Da enkle af vores varer er bestillings varer, kan det i nogen tilfælde evt. ske at vores leverandør ikke kan leverer den ønskede varer grundet at varen er i restordre eller at den ønskede varer kan være udsolgt hos vores leverandør og derfor ikke vil blive genbestilt hos producenten.