Bridgewater - Room spray spring dress Udvide

Bridgewater - Room spray spring dress

2286 - Room Spray Spring Dress

Nyhed

Denne room spray i duften Spring Dress giver en skøn forårsduft af pæoner, magnolie, citrus og mahogni. En room spray er en luftfrisker og kan bruges i hele hjemmet. Duften Spring Dress egner sig godt til ethvert rum i hjemmet. Den vil være specielt god til, hvis man har en udestue, der gerne må dufte lidt ekstra af det friske forår.

En flaske indeholder 198 ml.

Flere detaljer

DKK. 119,95

inkl. moms

Vi leverer i øjeblikket til Danmark, Sverige og Norge. Se mere info: VILKÅR & FRAGT

Varen afsendes fra vores lager inden for 1-4 hverdage (Gælder ikke varer som skal med fragtmand eller sendes til udlandet) Ved køb over 1200 kr. medsender vi en lille ekstra overraskelse

  • Der kan i sjældne tilfælde opstå forsinkelser, i forbindelse med levering. Du vil blive informeret herom af www.ottonia.dk kundeservice enten pr. telefon eller via mail. 
  • Da enkle af vores varer er bestillings varer, kan det i nogen tilfælde evt. ske at vores leverandør ikke kan leverer den ønskede varer grundet at varen er i restordre eller at den ønskede varer kan være udsolgt hos vores leverandør og derfor ikke vil blive genbestilt hos producenten.
  • Vi tilbyder 14 dages fuld fortrydelsesret. Læs evt. mere om vores vilkår vedr. fortrydelsesret og fragt HER: http://ottonia.com/content/3-Vilkar
  • Har du lyst er du hjertelig velkommen til at følge os på vores Facebook side HER: Ottonia`s Facebook side
  • Du er også hjertelig velkommen til at følge os på vores Instagram HER: Ottonia`s Instagram profil