Wood Wick Ellipse - Fireside Udvide

Wood Wick Ellipse - Fireside (Grå)

2273 - Fireside

Nyhed

Duftlys fra Wood Wick, lavet på soja voks, i duften fireside. Giver en essence af brændende træ fra en brændeovn med sin aroma af rav og musk. Med lysets flamme, der knitrer som en pejs, giver det en rolig og hyggelig stemning til rummet. Kan bruges overalt i hjemmet, lige hvor du føler, der mangler et ekstra pift af hygge. 

Flere detaljer

DKK. 389,95

inkl. moms

Vi leverer i øjeblikket til Danmark, Sverige og Norge. Se mere info: VILKÅR & FRAGT

Varen afsendes fra vores lager inden for 1-4 hverdage (Gælder ikke varer som skal med fragtmand eller sendes til udlandet) Ved køb over 1200 kr. medsender vi en lille ekstra overraskelse

  • Der kan i sjældne tilfælde opstå forsinkelser, i forbindelse med levering. Du vil blive informeret herom af www.ottonia.dk kundeservice enten pr. telefon eller via mail. 
  • Da enkle af vores varer er bestillings varer, kan det i nogen tilfælde evt. ske at vores leverandør ikke kan leverer den ønskede varer grundet at varen er i restordre eller at den ønskede varer kan være udsolgt hos vores leverandør og derfor ikke vil blive genbestilt hos producenten.
  • Vi tilbyder 14 dages fuld fortrydelsesret. Læs evt. mere om vores vilkår vedr. fortrydelsesret og fragt HER: http://ottonia.com/content/3-Vilkar
  • Har du lyst er du hjertelig velkommen til at følge os på vores Facebook side HER: Ottonia`s Facebook side
  • Du er også hjertelig velkommen til at følge os på vores Instagram HER: Ottonia`s Instagram profil