Nyhed Wood Wick Ellipse - Baby Powder Udvide

Wood Wick Ellipse - Baby Powder Large - Hvid

2272 - Baby Powder

Nyhed

Duftlys fra Wood Wick, lavet på soja voks, i duften babypowder, giver en dejlig blomstret aroma til dit hjem. Med lysets flamme, der knitrer som en pejs, giver det en rolig og hyggelig stemning til rummet. Kan bruges overalt i hjemmet, lige hvor du føler, der mangler et ekstra pift af hygge. 

Flere detaljer

DKK. 389,95

inkl. moms

Vi leverer i øjeblikket til Danmark, Sverige og Norge. Se mere info: VILKÅR & FRAGT

Varen afsendes fra vores lager inden for 1-4 hverdage (Gælder ikke varer som skal med fragtmand eller sendes til udlandet) Ved køb over 1200 kr. medsender vi en lille ekstra overraskelse

  • Der kan i sjældne tilfælde opstå forsinkelser, i forbindelse med levering. Du vil blive informeret herom af www.ottonia.dk kundeservice enten pr. telefon eller via mail. 
  • Da enkle af vores varer er bestillings varer, kan det i nogen tilfælde evt. ske at vores leverandør ikke kan leverer den ønskede varer grundet at varen er i restordre eller at den ønskede varer kan være udsolgt hos vores leverandør og derfor ikke vil blive genbestilt hos producenten.
  • Vi tilbyder 14 dages fuld fortrydelsesret. Læs evt. mere om vores vilkår vedr. fortrydelsesret og fragt HER: http://ottonia.com/content/3-Vilkar
  • Har du lyst er du hjertelig velkommen til at følge os på vores Facebook side HER: Ottonia`s Facebook side
  • Du er også hjertelig velkommen til at følge os på vores Instagram HER: Ottonia`s Instagram profil