Reed Afternoon Retreat Udvide

Bridgewater Reed Diffuser 120ml - Reed Afternoon Retreat

1516/102170/HB

Nyhed

Afternoon Retreat vurdere vi som en lækker samt lidt maskulin diffuser der f.eks kan være oplagt i herre værelset.

Med Afternoon Retreat får du lidt en oplevelse af, at den giver en duft der minder om en let brise af lime, kombineret med teak og blød mos. Yder mere tænker vi også at denne diffuser giver os en oplevelse af en luksueriøs duft, som dufter af en  lækker ny vasket stor stærk mand. 

Flere detaljer

DKK. 209,75

inkl. moms

Vi leverer i øjeblikket til Danmark, Sverige og Norge. Se mere info: VILKÅR & FRAGT

Varen afsendes fra vores lager inden for 1-4 hverdage (Gælder ikke varer som skal med fragtmand eller sendes til udlandet) Ved køb over 1200 kr. medsender vi en lille ekstra overraskelse

  • Duften holder ca. op til 30 dage, for at forsøge og give en længere holdbarhed kan man evt. dele antallet af pindene som medfølger i pakken så man kan skifte pindene. Yder mere kan man og evt. løbende vende diffuser pindene i flasken. 
  • Denne diffuser: Reed afternoon retrat tænker vi kan bruges i flere forskellige rum i din bolig, men som tidl. nævnt vil denne diffuser være rigtig god på et herreværelse eller badeværelset. Ønsker du at skabe et udtryk af velvære f.eks på badeværelset eller genaralt i andre rum i den bolig, så vil vi varmt anbefale denne diffuser.
  • Vores vurdering: Rigtig god duftspredning.  
  • Der kan i sjældne tilfælde opstå forsinkelser i forbindelse med levering. Du vil blive informeret herom af www.ottonia.dk kundeservice enten pr. telefon eller via mail og du har selvfølgelig altid mulighed for at annullere din ordre.
  • Da enkle af vores varer er bestillings varer, kan det i nogen tilfælde evt. ske at vores leverandør ikke kan leverer den ønskede varer grundet at varen er i restordre eller at den ønskede varer kan være udsolgt hos vores leverandør og derfor ikke vil blive genbestilt hos producenten. 
  • Vi tilbyder 14 dages fuld fortrydelsesret. Læs evt. mere om vores vilkår vedr. fortrydelsesret. I vores vilkår kan du også se leveringstid samt hvilke lande vi sender til udover Danmark. Du finder vores vilkår m.m her: http://ottonia.com/content/3-Vilkar