Sweet Grace Petite Reed Diffuser 120ml. Udvide

Bridgewater Reed Diffuser 120ml - Sweet Grace

1515/73274/HB

Nyhed

Sweet Grace er en af Ottonia`s personlige favoritter inden for diffuser. Den dufter virkelig lækkert og typisk oplever vi gæster i privaten kommentere at der dufter virkelig godt. Sweet Grace giver en super lækker samt ren duft bestående af en oplevelse som giver et indtryk af ren luksus, skønhed, passionsfrugter, sprudlende the og patchouli.

Vores vurdering: Rigtig god duftspredning.  

Flere detaljer

DKK. 209,75

inkl. moms

Vi leverer i øjeblikket til Danmark, Sverige og Norge. Se mere info: VILKÅR & FRAGT

Varen afsendes fra vores lager inden for 1-4 hverdage (Gælder ikke varer som skal med fragtmand eller sendes til udlandet) Ved køb over 1200 kr. medsender vi en lille ekstra overraskelse

  • Duften holder ca. op til 30 dage, for at forsøge og give en længere holdbarhed kan man evt. dele antallet af pindene som medfølger i pakken så man kan skifte pindene. Yder mere kan man og evt. løbende vende diffuser pindene i flasken. 
  • Denne diffuser: Sweet Grace tænker vi kan bruges i flere forskellige rum i din bolig. Ønsker du at skabe et udtryk velvære f.eks på badeværelset eller genaralt i andre rum i den bolig, så vil vi varmt anbefale denne diffuser.
  • Vores vurdering: Rigtig god duftspredning.  
  • Der kan i sjældne tilfælde opstå forsinkelser i forbindelse med levering. Du vil blive informeret herom af www.ottonia.dk kundeservice enten pr. telefon eller via mail og du har selvfølgelig altid mulighed for at annullere din ordre.
  • Da enkle af vores varer er bestillings varer, kan det i nogen tilfælde evt. ske at vores leverandør ikke kan leverer den ønskede varer grundet at varen er i restordre eller at den ønskede varer kan være udsolgt hos vores leverandør og derfor ikke vil blive genbestilt hos producenten. 
  • Vi tilbyder 14 dages fuld fortrydelsesret. Læs evt. mere om vores vilkår vedr. fortrydelsesret. I vores vilkår kan du også se leveringstid samt hvilke lande vi sender til udover Danmark. Du finder vores vilkår m.m her: http://ottonia.com/content/3-Vilkar