Mexicansk fjergræs Fjergræs - Farvebehandlet i Lyserød Udvide

Mexicansk fjergræs Fjergræs - Farvebehandlet i Lyserød

1914/050719/H

Nyhed

Ægte mexicansk fjergræs i lyserød, som ser super fedt ud i dvs. rum. 

Vores mexicanske fjergræs skal ikke passes eller have nogen former for vand, da de fungere ligesom tørreret blomster. Man tager bare en vase og stiller vores mexicansk fjergræs ned i.

Vasen på billedet er ca. 20 cm. i dia, der er brugt 1 bundt mexicansk fjergræs.

  • Prisen er pr. bundt af ca. 45 gram. 
  • Ca. mål: H47 cm.

Flere detaljer

Vi anbefaler venligst at læse nedenstående beskrivelse. Bemærk venligst at der kan forekomme ekstra leveringstid på ca. 1-3 uger.

DKK. 129,95

inkl. moms

Vi leverer i øjeblikket til Danmark, Sverige og Norge. Se mere info: VILKÅR & FRAGT

Varen afsendes fra vores lager inden for 1-4 hverdage (Gælder ikke varer som skal med fragtmand eller sendes til udlandet) Ved køb over 1200 kr. medsender vi en lille ekstra overraskelse

  • Vores Mexicanske fjergræs er 100% ægte og kan holde op til et år. I nogen tilfælde op til flere år. 
  • Vi fraråder direkte sollys.
  • Der kan i sjældne tilfælde opstå forsinkelser, i forbindelse med levering. Du vil blive informeret herom af www.ottonia.dk kundeservice enten pr. telefon eller via mail og du har selvfølgelig altid mulighed for at annullere din ordre. Da enkle af vores varer er bestillings varer, kan det i nogen tilfælde evt. ske at vores leverandør ikke kan leverer den ønskede varer grundet at varen er i restordre eller at den ønskede varer kan være udsolgt hos vores leverandør og derfor ikke vil blive genbestilt hos producenten.