Long lasting Rosenhoved oplagt til roseboxes - 100% Ægte rosenhoved i mørke lilla. Op til ca. 1 års holdbarhed. Udvide

Long lasting Rosenhoved holder. - Oplagt til roseboxes, buketter og dekoration

1674/060119/H18

Nyhed

Lav din egen DIY rosebox med vores long lasting rosen hoveder. Du kan nu designe og lave din rosebox, helt efter eget ønske med vores roser som er 100% ægte.

Hvis du køber blomster uden hoved, f.eks vores long lasting roses så kan vi varmt anbefale at tilkøbe vores blomster pinde som er lavet af metal/ståltråd, beklædt som en grøn stilk. 

Prisen er pr. stk. og uden blomster hoved.

Ca. mål:

Flere detaljer

Denne vare er ikke længere på lager

DKK. 2,00

inkl. moms

Vi leverer i øjeblikket til Danmark, Sverige og Norge. Se mere info: VILKÅR & FRAGT

Varen afsendes fra vores lager inden for 1-4 hverdage (Gælder ikke varer som skal med fragtmand eller sendes til udlandet) Ved køb over 1200 kr. medsender vi en lille ekstra overraskelse

Sådan kan du lave en DIY rosebox på ca. 10-30 min:

  1. Find en lækker kasse/æske. Nogen bruger f.eks emballage/kasser fra fashion brands som Chanel, det kan også være en æske du har i forvejen, nogen spraymaler dem med spraymaling. - Alternativt har vi i perioder nogen æsker som man kan tilkøbe hvis man øsnker. 
  2. Tag din æske og kom oasis i. Her er det VIGTIG at oasisen er helt tør, da roserne i forvejen er behandlet og derfor ikke skal have vand. 
  3. Vi anbefaler at man tilkøber vores blomster hovedholder. - Der tager man en blomster hoved holder af gangen, evt. klip den med en bidetang i ønsket længde. Vi plejer at klippe den helt ned til den tykke ende ("stilken").
  4. Tag det antal klippede blomster hoved holdere som du skal bruge og placerer dem nede i osasisen som du ønsker. Du kan evt. lige tjekke efter om de sidder som du skal inden du limer vores long lasting rosen hoveder fast, om de sidder som du ønsker. 
  5. Når du har placeret dine blomster hoved holder i oasisen nede i din box, så tager du en varm lim pistol og limer en af gangen, hvor du derefter med det samme sætter dit rosenhoved ned i. Sørg for at de sidder fast som du ønsker inden du går videre til den næste. 
  6. Du kan evt. afslutningsvis lige binde et silkebånd rundt om æsken.
  • Der kan i sjældne tilfælde opstå forsinkelser, i forbindelse med levering. Du vil blive informeret herom af www.ottonia.dk kundeservice enten pr. telefon eller via mail og du har selvfølgelig altid mulighed for at annullere din ordre. Da enkle af vores varer er bestillings varer, kan det i nogen tilfælde evt. ske at vores leverandør ikke kan leverer den ønskede varer grundet at varen er i restordre eller at den ønskede varer kan være udsolgt hos vores leverandør og derfor ikke vil blive genbestilt hos producenten.
  • Vi tilbyder 14 dages fuld fortrydelsesret. Læs evt. mere om vores vilkår vedr. fortrydelsesret her: http://ottonia.com/content/3-Vilkar