Nedsat! Stor moderne lampe, formet som en stor pærer. Udvide

Stor moderne lampe, formet som en stor pærer.

CA31606

Nyhed

Ønsker du en moderne og anderledes lampe, så vil vi varmt anbefale dig denne store sølv lampe, med lettere smoked effekt. 

Den er super fed og vi tænker den er oplagt til et moderne hjem. Denne lampe skaber uden tvivl opmærksomhed i rummet og har yder mere en rigtig fin spejl effekt. Lampen har yder mere en krom fod. 

Ca. mål: H53x40cm. 

  • Der medfølger ikke lyspære til lampen. 

Flere detaljer

Bemærk venligst at der forekommer ekstra leveringstid på ca. 3-10 hverdage. - Varen kan blive afsendt fra eksternt fjernlager.

DKK. 1.559,97

inkl. moms

DKK. 2.599,95 inkl. moms

-40%

Vi leverer i øjeblikket til Danmark, Sverige og Norge. Se mere info: VILKÅR & FRAGT

Varen afsendes fra vores lager inden for 1-4 hverdage (Gælder ikke varer som skal med fragtmand eller sendes til udlandet) Ved køb over 1200 kr. medsender vi en lille ekstra overraskelse

  • Mindre uregelmæssigheder kan forekomme.
  • BEMÆRK VENLIGST AT DER IKKE GIVES GARANTI FOR STEN, GLITTER OG GLIMMER!
  • Der kan i sjældne tilfælde opstå forsinkelser, i forbindelse med levering. Du vil blive informeret herom af www.ottonia.dk kundeservice enten pr. telefon eller via mail. 
  • Da dette er en bestillings varer, kan det i nogen tilfælde evt. ske at vores leverandør ikke kan leverer den ønskede varer grundet at varen er i restordre eller at den ønskede varer kan være udsolgt hos vores leverandør og derfor ikke vil blive genbestilt hos producenten.