Nedsat! Uffo inspireret, moderne lampe i sølv, med glas kærm. (Stor) Udvide

Ufo inspireret, moderne lampe i sølv, med glas kærm. (stor)

CA31608

Nyhed

Ufo inspireret, moderne lampe med metal ben samt en stor glas skærm. Lampen er designet med smoke effekt, i en sølv farvet mørkere nuance med spejl effekt. 

Lampen tænker vi er oplagt til dig, der er godt kan lide den moderne stil inden for boligindretning og måske også godt kan lide at have en lampe som man ikke ser alle steder.

Ca. mål: H53x38cm. 

  • Der medfølger ikke lyspære til lampen. 

Flere detaljer

Bemærk venligst at der forekommer ekstra leveringstid på ca. 3-10 hverdage. - Varen kan blive afsendt fra eksternt fjernlager.

DKK. 1.073,97

inkl. moms

DKK. 1.789,95 inkl. moms

-40%

Vi leverer i øjeblikket til Danmark, Sverige og Norge. Se mere info: VILKÅR & FRAGT

Varen afsendes fra vores lager inden for 1-4 hverdage (Gælder ikke varer som skal med fragtmand eller sendes til udlandet) Ved køb over 1200 kr. medsender vi en lille ekstra overraskelse

  • Mindre uregelmæssigheder kan forekomme.
  • BEMÆRK VENLIGST AT DER IKKE GIVES GARANTI FOR STEN, GLITTER OG GLIMMER!
  • Der kan i sjældne tilfælde opstå forsinkelser, i forbindelse med levering. Du vil blive informeret herom af www.ottonia.dk kundeservice enten pr. telefon eller via mail. 
  • Da dette er en bestillings varer, kan det i nogen tilfælde evt. ske at vores leverandør ikke kan leverer den ønskede varer grundet at varen er i restordre eller at den ønskede varer kan være udsolgt hos vores leverandør og derfor ikke vil blive genbestilt hos producenten.