Nyhed Dekorativ flaske med "kuglelåg" i sølv Udvide

Dekorativ flaske med "kuglelåg" i sølv

1961/250919/H22

Nyhed

Lækker flaske, som kan bruges til flere forskellige formål. 

Denne fine flaske med sølv låg kan pynte på køkkenbordet og fyldes med div. olier til fx. salater, vand. Du kan også bruge den til barbordet med spiritus m.m. Flasken kan evt. også bruge til f.eks skyllemiddel, som man evt. kan have stående fremme ved vaskemaskinen. Fås i 2 størrelser. Vi fraråder opvasker.

  • Ca. Mål H: 21xDia12,5 cm

Flere detaljer

Bemærk venligst at prisen er pr. stk.

DKK. 189,75

inkl. moms

Vi leverer i øjeblikket til Danmark, Sverige og Norge. Se mere info: VILKÅR & FRAGT

Varen afsendes fra vores lager inden for 1-4 hverdage (Gælder ikke varer som skal med fragtmand eller sendes til udlandet) Ved køb over 1200 kr. medsender vi en lille ekstra overraskelse

  • Det kan forekomme at der er mindre uregelmæssigheder i glasset som f.eks luft bobler.
  • Vi gør venligst opmærksom på at låget på flasken er et "træk låg" med glas kuglen på toppen. - Det kan til at starte med, godt være en lille bitte smugle stramt med låget sidder godt fast, så låget ikke bare falder af. 
  • Der kan i sjældne tilfælde opstå forsinkelser, i forbindelse med levering. Du vil blive informeret herom af www.ottonia.dk kundeservice enten pr. telefon eller via mail. 
  • Da enkle af vores varer er bestillings varer, kan det i nogen tilfælde evt. ske at vores leverandør ikke kan leverer den ønskede varer grundet at varen er i restordre eller at den ønskede varer kan være udsolgt hos vores leverandør og derfor ikke vil blive genbestilt hos producenten.
  • Vi tilbyder 14 dages fuld fortrydelsesret. Læs evt. mere om vores vilkår vedr. fortrydelsesret og fragt HER: http://ottonia.com/content/3-Vilkar
  • Har du lyst er du hjertelig velkommen til at følge os på vores Facebook side HER: Ottonia`s Facebook side
  • Du er også hjertelig velkommen til at følge os på vores Instagram HER: Ottonia`s Instagram profil