Olie beholder i globus inspireret design Udvide

Olie beholder i globus inspireret design

1750/10032019/H2-3

Nyhed

Kunne du godt tænke dig at have din madlavnings olier stående fremme når du laver mad og på samme at det fremstår lækkert? - Måske har vi løsningen. Vi har denne super lækre olie flaske i glas, som er globus inspireret. Den er designet på den måde at man sætter glas flasken fast i glas beholderen. Den kan bruges til div. olier m.m. evt. måske shampoo på badeværelset.

  • Ca. Mål: H22xB15xD10 cm.

Flere detaljer

DKK. 129,75

inkl. moms

Vi leverer i øjeblikket til Danmark, Sverige og Norge. Se mere info: VILKÅR & FRAGT

Varen afsendes fra vores lager inden for 1-4 hverdage (Gælder ikke varer som skal med fragtmand eller sendes til udlandet) Ved køb over 1200 kr. medsender vi en lille ekstra overraskelse

  • Da denne varer er håndlavet, kan det forekomme af der er mindre uregelmæssigheder i glasset som f.eks luft bobler. 
  • Der kan i sjældne tilfælde opstå forsinkelser, i forbindelse med levering. Du vil blive informeret herom af www.ottonia.dk kundeservice enten pr. telefon eller via mail. 
  • Da enkle af vores varer er bestillings varer, kan det i nogen tilfælde evt. ske at vores leverandør ikke kan leverer den ønskede varer grundet at varen er i restordre eller at den ønskede varer kan være udsolgt hos vores leverandør og derfor ikke vil blive genbestilt hos producenten.
  • Vi tilbyder 14 dages fuld fortrydelsesret. Læs evt. mere om vores vilkår vedr. fortrydelsesret og fragt HER: http://ottonia.com/content/3-Vilkar
  • Har du lyst er du hjertelig velkommen til at følge os på vores Facebook side HER: Ottonia`s Facebook side
  • Du er også hjertelig velkommen til at følge os på vores Instagram HER: Ottonia`s Instagram profil