Search here...
0
TOP

Handelsbetingelser og vilkår for varer. (Gældede fra 13. Juni 2014)
Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer fra Ottonia. 

Ottonia ApS

Balstrupvej 90

4100 Ringsted.

CVR. DK38208314

Email: kundeservice@ottonia.com

Tlf. (+45) 60699600

Etableringsår: 2014


BESTILLING:

På Ottonia.com kan du kun bestille varer via vores website. Hvis du har forespørgsler til varer, er du altid velkommen til at kontakte os.

Sådan handler du hos os:
For at foretage et køb på www.ottonia.com skal du igennem følgende trin:

1. Find den eller de varer du ønsker og læg dem i indkøbskurven, gå herefter til kassen.
2. Indtast dine personlige oplysninger
3. Vælg forsendelses- og betalingsmåde
4. Godkend vores handelsbetingelser
5. Tjek at alle oplysninger er korrekte på opsamlingssiden, og derefter skal man godkende købet.

PRISER SAMT FRAGT TIL NORGE:

Alle priser er inkl. dansk moms og andre afgifter. Priserne er dagspriser. – Såfremt varer skal sendes udenfor EU som f.eks. Norge, fratrækkes den danske moms hos Ottonia.- Du må derfor forvente at skulle betale told ved modtagelsen af dine varer. Importafgift er incl. fragt prisen. Det betyder at uanset varens værdi, skal der betales 130 DKK pr. ind fortoldning til Norge som er incl. i vores fragtpris og som vi sørger for. Derudover skal modtager betale told og moms, hvis pakkens værdi inkl. fragt overstiger 350 NOK.
Når du handler med Ottonia.com indgås aftaler på dansk.
Hvis du ønsker at modtage en kopi af din ordrebekræftelse, kan du logge ind på www.ottonia.dk eller sende en mail til kundeservice@ottonia.dk.

Gavekort:

Gavekortet udløber 12 måneder efter udstedelsesdatoen, medmindre andet er oplyst.

Bemærk venligst at du skal oprette dig som kunde såfremt du ønsker at købe et gavekort hos Ottonia. – Årsagen til dette er at administrationen af gavekort sker via din konto. – Altså betyder det at når du som forbruger vælger at benytte Ottonias gavekort løsning, skal du udfylde personspecifikke felter som f.eks modtagers navn og evt. email.

Vi gør venligst opmærksom på at vi ikke har modtageren oplysninger registeret og vi gemmer ikke modtageren oplysninger.

Husk at kontrollere om e-mailen stemmer overens med den indtastet email til modtageren eller til dig selv. Såfremt gavekortet ikke er modtaget, kontakt os gerne hurtigst muligt via mail: kundeservice@ottonia.com

Du som forbruger har mulighed for at forlange at få penge udbetalt, der ligger på vores elektroniske gavekort. Pengene kan udbetales i op til et år efter, at gavekortet er udløbet.

Ønsker du at ombytte gavekortet til kontanter inden for 0-12 måneder, gør vi venligst opmærksom på at vi tager et administrationsgebyr på 15 kr. som du ikke får igen.

EMBALLAGE – GENBRUG OG AFFALD:

Vi anvender genbrugspapir/emballage samt andre materialer til indpakning af vores varer. Vi arbejder hele tiden på at forsøge at reducere mængden af indpakning til gavn for miljøet.

Vi arbejder på:

– At reducere brugen af emballage
– At anvende genanvendelige materialer
– At foretrække ubehandlet papir fra certificerede bæredygtige skovbrug
– At designe emballagen af materiale, der kan genbruges
– At reducere brugen af plastik.


BETALING:
På Ottonia.com kan der betales med:

•    VISA Dankort (gebyr 0 kr.)

ViaBill – Handelsbetingelser for kredit igennem ViaBill finder du ved at følge dette link: https://app.ibill.dk/psp/web/pub/debtor/terms

Det er også muligt at betale med:
•    VISA, Diners, Visa/Master/Maestro – Visa/Master/Maestro/JCB/Electron (gebyr 0 kr.).

Beløbet hæves først på dit kort, når varerne sendes fra Ottonia.com. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det du har godkendt ved købet. 

LEVERING:

Vi leverer i øjeblikket til Danmark, Sverige og Norge. For andre lande kontakt venligst kundeservice.

Vi afsender/pakker din ordre inden for 1-4 hverdage med enten PostNord, Dachser, DAO365 eller GLS. Leveringstiden undervejs i Danmark vil typisk være ca. 1-4 hverdage. Ved afsendelse med DAO365 er leveringstiden ca. 2-4 hverdage. Vi gør altid hvad vi kan for at få afsendt din ordre hurtigst muligt. 

Ved sendinger til Sverige og Norge er leveringstiden 1-15 hverdage. Skal du have transporteret møbler vil leveringstiden være fra ca. 1-7 hverdage inden for Danmarks grænser. Du vil blive ringet op af enten Dachser eller anden samarbejdspartner så i kan aftale hvornår at det passer dig bedst. Typisk vil dette være i dagtimerne inden for normal arbejdstid mellem ca. klokken 8:00 – 16:00. Husk altid at have en ekstra person til at hjælpe dig med at bære dine møbler ind eller op hvis du bor i lejlighed, da varerne bliver leveret til nærmeste kantsten. 

Bestiller du f.eks mandag tæller vi leveringstiden fra næstkommende hverdag, dvs. at du senest har din varer fredag hvis du er bosat i Danmark. 

Ønsker du at dine varer bliver leveret i f.eks. carporten eller lign. skal vi gøre opmærksom på at det er på eget ansvar såfremt varen bliver væk eller beskadiget. 

BESTILLINGSVARER/SPECIAL FREMSTILLET VARER:

Varer som er i restordre, produktionsvarer som er specielt fremstillet til dig samt bestillingsvarer, kan leveringstiden være op til ca. 1-12 uger. Typisk vil der på bestillingsvarer fremgå en ca. forventet leveringstid under “Mere info” i varebeskrivelsen under den enkelte varer. Bestiller du en vare som er en bestillingsvarer, sammen med andre varer, vil vi samle ordren og sende ordren samlet til dig så snart din bestillingsvare er ankommet til vores lager.

Skulle der være længere leveringstid i form af evt. forsinkelser, vil du altid få besked herom via mail eller pr. telefon og naturligvis få muligheden for at annullere handlen. Levering af varer fra Ottonia anses for sket, når forbrugeren har fået varen udleveret.

Risikoen for varerne:
Risikoen for varer købt hos Ottonia overgår til dig som forbruger på leverings tidspunktet. 


FORTRYDELSESRET:
Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler på Ottonia.com. Fortrydelsesretten udløber fra den dag du:

A) Har modtaget din varer

B) Får den sidste varer i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis

C) Får det sidste parti, eller den sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale af levering af en varer, der består af partier eller dele. 

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal sendes til: kundeservice@ottonia.com – I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret og hvilken vare/varer det drejer sig om, samt oplyse dit navn, adresse, dato samt vedhæfte din faktura. Vi skal endvidere bede om en underskrift fra dig.

Du kan ikke fortryde dit køb ved blot at nægte modtagelse af varen, uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette. 

Enhver tvist mellem Ottonia og kunden er underlagt dansk lovgivning.

RETURNERING:

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter at du har meddelt os at du ønsker at fortryde dit køb. Vi gør venligst opmærksom på at du skal afholde de udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. – Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. – Du bærer risikoen for varen, fra tidspunktet for varens levering. Hvis du fortryder købet, skal varen/varerne sendes til adressen:


Ottonia ApS
Balstrupvej 90
4100 Ringsted.

(BEMÆRK ! Retur pakker skal sendes direkte til vores adresse – Vi afhenter ikke pakker på posthuset).


Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis refunderet det beløb du har indbetalt til os. Beløbet bliver overført til det kort eller den konto du har betalt med, når vi har modtaget varen retur og kontrolleret, at den lever op til reglerne for fortrydelsesretten.

Varer undtaget fortrydelsesretten: 

1.  Levering af varer, som er fremstillet efter forbrugerens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg.

2. Levering af varer, som må antages at blive forringet eller forældet hurtigt.

3. Levering af forseglede varer, som af sundhedsbekyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive refunderet, og hvor forseglingen er blevet brudt efter leveringen.

4. Aftaler der indgås på en offentlig auktion.


Du mister din fortrydelsesret, hvis du bryder forseglingen på varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret.

Varens stand, når du sender den retur: 

Du hæfter for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragtes den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængigt af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage HELE købsbeløbet retur, må du gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i brug.

Hvad skal jeg sende med tilbage? – Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen eller faktura med din underskrift og dato.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Standardfortrydelsesformular kan printes her


Tilbagebetaling af købsbeløbet:

Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstraomkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, med mindre du udtrykkeligt at har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Beløbet vil være retur på dit kort inden for ca. 5-10 hverdage.

REKLAMATION:
Når du handler på Ottonia.com har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Eventuelle fejl eller mangler ved levering fra Ottonia, skal påberåbes i rimelig tid efter at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer indenfor to måneder efter at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.
Det en din pligt at angive og på forlangende vise, hvordan fejlen eller manglen ytrer sig. Hvis du opdager en fejl, skal du hurtigt rette henvendelse til os.
Vi refunderer rimelige fragtomkostninger.
Er reklamationen berettiget refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger.

Varen sendes til:

Ottonia ApS
Balstrupvej 90

4100 Ringsted


Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.

Husk at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og sørg for at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.


Persondatapolitik:
For at du kan indgå aftale med os på Ottonia.com, har vi brug for følgende oplysninger:

•    Navn
•    Adresse
•    Telefonnummer
•    E-mail adresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos Ottonia og opbevares i op til fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Direktøren og de ansatte i Ottonia.com har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.

Den dataansvarlige på Ottonia.com er Helle.

Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret.
Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.

Oplysninger afgivet til Ottonia.com videregives eller sælges på ingen måde videre til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Som registreret hos Ottonia.com har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Ottonia.com via e-mail kundeservice@ottonia.dk.

COOKIES:
På Ottonia.com anvendes cookies med det formål at optimere websitet og dets funktionalitet, og dermed gøre besøget så nemt som muligt for dig.

Du kan til enhver tid slette cookies fra din computer, hvordan afhænger af din browser.

Copyright:
Alt indhold på www.ottonia.com herunder tekster, billeder m.m. er beskyttet af ophavsretsloven.
Kopiering eller anden brug af indhold fundet på www.ottonia.dk må udelukkende finde sted efter skriftlig aftale med www.ottonia.com
Uautoriseret benyttelse af www.ottonia.com ‘s billeder, tekster og lign. vil resultere i evt. retsforfølgelse.
Ønsker forbrugeren at bruge nogle af www.ottonia.com billeder bedes forbrugeren venligst kontakte www.ottonia.com for yderligere information eller en skriftlig godkendelse.


Forbehold:
www.ottonia.com forbeholder sig retten til at afvise eller annullere pakker og ordre ved mistanke om svindel, misbrug af rabatkoder eller lign.

www.ottonia.com forbeholder sig retten, til enhver tid, at ændre vilkår, fragt priser o.lign.

www.ottonia.com kan ikke garantere at farvegengivelsen via din skærm stemmer 100% overens med varens reelle farve, grundet farvegengivelsen kan variere afhængig af den enkelte skærms kvalitet samt indstillinger.


LOGSTATISTIK:
Vi bruger en logstatistik på Ottonia.com hvilket betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende vi har, hvor de kommer fra og hvor på websitet det forlades mv.

Logstatistikken anvendes kun med det formål, at optimere Ottonia.com

KLAGEADGANG:

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til kundeservice@ottonia.com.

Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt:

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen

Carl Jacobsensvej 35

2500 Valby

www.forbrug.dk

EU-KOMMISIONENS ONLINE KLAGE PORTAL – ORD

EU-kommisionens online klageportal ODR (Online Dispute Resolution) kan også anvendes ved indgivelse af klage. Det er særlig relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land. Klage indgives her – http://ec.europa.eu/consumers/odr/. Ved indgivelse af klage skal du angive vores e-mail adresse: kundeservice@ottonia.com