Søg her...
0
TOP

På denne side og herunder vil ud kunne se de lande samt forsendelses muligheder vi tilbyder på www.ottonia.com til F.eks Danmark, Sverige og Norge.
Din pakke vil som udgangspunkt blive afsendt fra vores lager inden for 1-4 hverdage uanset om du kommer fra Danmark, Sverige eller Norge. Vi tæller altid fra næstkommende hverdag. Dvs. Modtager vi ordren f.eks Fredag, vil din ordre senest være afsendt Torsdag i den næstkommende uge.
Vi bestræber os altid på at leverer din ordre så hurtig som overhovedet muligt og forsøger at stræbe efter altid at have dag til dag levering, hvilket vi i de fleste tilfælde plejer at kunne mestre. Vi er en lille bitte familie ejet virksomhed og der kan derfor i nogen tilfælde forekomme ekstra behandlingstid grundet tralvhed og derfor har vi valgt at sige op til 1-4 hverdags behandlingstid. Vi pakker altid efter tur og tager forbehold for at F.eks Postnord kan være forsinket.
Haster din ordre til f.eks en gave eller har du brug for hjælp? – Så kontakt kundeservice@ottonia.com eller ring til Helle eller Sheena på 60 69 96 00 som besvarer opkald, så vi sikker på at de vil gøre alt hvad de kan for at forsøge og hjælpe.
Vejledene Fragt priser:
Danmark: Fra 48,75 kr. DKK
Sverige: Fra 89 kr. DKK
Norge: Fra pris incl. import gebyr: 299,95 kr. dkk.
Grønland og færørerne: Fra: 289,95 kr.
France: From 139 kr. DKK (Aprox 18,69 ERU)
Shipping to other EU countries: Please contact kundeservice@ottonia.com
Selvhenter 0 kr. Varen afhentes på Balstrupvej 90 4100 Ringsted Danmark alle hverdage mellem 10-16 Fredag til 15. Du modtager en mail så snart varen er klar til afhentning.