Nyhed Håndlavet Kombi armbånd / hårelastik - Greyie Grey (Mørkegrå) Udvide

Håndlavet spiral elastik, med kamæleon effekt og perle.

2079

Nyhed

Her modtager du en super fed, samt lækker spiral hårelastik. 

Denne spiral elastik er designet på den måde at den har en stor hvid perle i midten, yder mere har spiral elastikken også en hvid kamæleon effekt. Spiral elastikken, tænker vi både kan bruges af børn (plus 5 år) og voksne. 

Vi vurdere spiral elastikken kan dreje ca. 3-4 gange rundt om en tykkere hestehale. 

Flere detaljer

DKK. 45,00

inkl. moms

Vi leverer i øjeblikket til Danmark, Sverige og Norge. Se mere info: VILKÅR & FRAGT

Varen afsendes fra vores lager inden for 1-4 hverdage (Gælder ikke varer som skal med fragtmand eller sendes til udlandet) Ved køb over 1200 kr. medsender vi en lille ekstra overraskelse

  • Prisen er pr. stk. 
  • BEMÆRK VENLIGST AT DER IKKE GIVES GARANTI FOR STEN, GLITTER OG GLIMMER. Skulle der mod forventning ved modtagelse være fejl eller mangler, så kontakt gerne vores kundeservice hurtigst muligt, så skal vi nok gøre hvad vi kan for at hjælpe. 
  • Der kan i sjældne tilfælde opstå forsinkelser, i forbindelse med levering i forbindelse med der kan være risiko for nogen varer kan gå i restordre. Du vil blive informeret herom af www.flanora.dk kundeservice enten pr. telefon eller via mail. Du er til hver en tid altid hjertelig velkommen til at annullere din ordre i forbindelse med restordre hvis ikke du ønsker at vente.