Flanora Elizabeth Hårbøjle i brunlige nuancer -Eileen Udvide

Flanora Elizabeth Hårbøjle i rosa - Angelina

1987 ANGELINA

Nyhed

Hårbøjlen Angelina er super skøn. Hårbøjlen er enormt feminin.Hårbøjlen er flot både i kort og langt hår. Hårbøjlen kan samtidig bruges både i en flot opsat frisure eller i løst hår.

Hårbøjlen Angelina  har en fin sløjfe/knude og ned langs siderne har hårbøjlen nogen hvide sten og runde sølv nitter og er i rosa nuancer med svage lilla undertoner.

Flere detaljer

Bemærk venligst at prisen er pr. stk. Vi anbefaler man læser nedenstående varer beskrivelse under "mere info"

DKK. 99,95

inkl. moms

Vi leverer i øjeblikket til Danmark, Sverige og Norge. Se mere info: VILKÅR & FRAGT

Varen afsendes fra vores lager inden for 1-4 hverdage (Gælder ikke varer som skal med fragtmand eller sendes til udlandet) Ved køb over 1200 kr. medsender vi en lille ekstra overraskelse

Hårbøjlen Angelina er en super fed hårbøjle med en masse fede detaljer, som er en af vores komfort hårbøjler. 

Hårbøjlen er afstivet med tyndt sort net og er ca. 6 cm, på det bredeste stykke. Selve bøjlen inden i, er ca. 1 cm, hvilket gør den mere behagelig at gå med.

  • BEMÆRK VENLIGST AT DER IKKE GIVES GARANTI FOR STEN, GLITTER OG GLIMMER
  • Der kan i sjældne tilfælde opstå forsinkelser, i forbindelse med levering. Du vil blive informeret herom af www.ottonia.dk kundeservice enten pr. telefon eller via mail. 
  • Da enkle af vores varer er bestillings varer, kan det i nogen tilfælde evt. ske at vores leverandør ikke kan leverer den ønskede varer grundet at varen er i restordre eller at den ønskede varer kan være udsolgt hos vores leverandør og derfor ikke vil blive genbestilt hos producenten.
  • Vi tilbyder 14 dages fuld fortrydelsesret. Læs evt. mere om vores vilkår vedr. fortrydelsesret og fragt HER: http://ottonia.com/content/3-Vilkar
  • Har du lyst er du hjertelig velkommen til at følge os på vores Facebook side HER: Ottonia`s Facebook side
  • Du er også hjertelig velkommen til at følge os på vores Instagram HER: Ottonia`s Instagram profil