Flanora Elizabeth Hårbøjle i Rosa farvet -Mimi Udvide

Flanora Elizabeth Hårbøjle i Rosa farvet -Mimi

1960/250919Mimi

Nyhed

Fin hårbøje i en rosa, som både er super fin både til hverdag og fest. Hårbøjlen har på toppen en "knude sløjfe" med 2 store perler på toppen og en mindre guld detalje.  Hårbøjlen er indvendig lavet med en meget tynd og fleksibel bøjle. For at give den bræden har man lagt et meget bredt stykke PVC inden i, på den måde er den super behagelig at have på og vi syntes ikke den strammer. 

Flere detaljer

Denne vare er ikke længere på lager

DKK. 99,95

inkl. moms

Vi leverer i øjeblikket til Danmark, Sverige og Norge. Se mere info: VILKÅR & FRAGT

Varen afsendes fra vores lager inden for 1-4 hverdage (Gælder ikke varer som skal med fragtmand eller sendes til udlandet) Ved køb over 1200 kr. medsender vi en lille ekstra overraskelse

  • BEMÆRK VENLIGST AT DER IKKE GIVES GARANTI FOR STEN, GLITTER OG GLIMMER
  • Ønsker man at udvide bøjlen, kan man hive ud i den. Den er super fleksibel så den kan komme langt ud til hver sin side. 
  • Der kan i sjældne tilfælde opstå forsinkelser, i forbindelse med levering. Du vil blive informeret herom af www.ottonia.dk kundeservice enten pr. telefon eller via mail. 
  • Da enkle af vores varer er bestillings varer, kan det i nogen tilfælde evt. ske at vores leverandør ikke kan leverer den ønskede varer grundet at varen er i restordre eller at den ønskede varer kan være udsolgt hos vores leverandør og derfor ikke vil blive genbestilt hos producenten.
  • Vi tilbyder 14 dages fuld fortrydelsesret. Læs evt. mere om vores vilkår vedr. fortrydelsesret og fragt HER: http://ottonia.com/content/3-Vilkar
  • Har du lyst er du hjertelig velkommen til at følge os på vores Facebook side HER: Ottonia`s Facebook side
  • Du er også hjertelig velkommen til at følge os på vores Instagram HER: Ottonia`s Instagram profil