Windlight bowle i krakleret/gammelmands sølv Udvide

Little book of Chanel - Bog

1637/TH101009090999/H7

Nyhed

Hos Ottonia er vi helt vilde med at bruge eksklusive fashion bøger i forbindelse med boligindretningen. Bøgerne er super flotte samt dekorative og kan også bruges blandet andet i forbindelse med at give nogen forskellige højder når man styler derhjemme. Bøger kan også sagtens bruges i stedet for en bakke, for evt. at samle sin dekoration som f.eks stager, vaser m.m. 

  • Ca. Mål: L18,5x12,8

Flere detaljer

Vi gør venligst opmærksom på at der i nogen tilfælde kan være ekstra leveringstid på op til 3-5 hverdage på denne varer.

DKK. 159,95

inkl. moms

Vi leverer i øjeblikket til Danmark, Sverige og Norge. Se mere info: VILKÅR & FRAGT

Varen afsendes fra vores lager inden for 1-4 hverdage (Gælder ikke varer som skal med fragtmand eller sendes til udlandet) Ved køb over 1200 kr. medsender vi en lille ekstra overraskelse

  • Little book of Chanel er en flot bog med et virkelig lækkert design. Her får du virkelig en lækker og eksklustiv bog som vi tænker fortjener at stå fremme på bordret, kommoden eller hvad man lige syntes. 
  • Denne bog er oplagt til det moderne/contemporary hjem eller til dig der elsker glam stilen i din boligindretning.
  • Der kan i sjældne tilfælde opstå forsinkelser, i forbindelse med levering. Du vil blive informeret herom af www.ottonia.dk kundeservice enten pr. telefon eller via mail. 
  • Da enkle af vores varer er bestillings varer, kan det i nogen tilfælde evt. ske at vores leverandør ikke kan leverer den ønskede varer grundet at varen er i restordre eller at den ønskede varer kan være udsolgt hos vores leverandør og derfor ikke vil blive genbestilt hos producenten.
  • Vi tilbyder 14 dages fuld fortrydelsesret. Læs evt. mere om vores vilkår vedr. fortrydelsesret og fragt HER: http://ottonia.com/content/3-Vilkar
  • Har du lyst er du hjertelig velkommen til at følge os på vores Facebook side HER: Ottonia`s Facebook side
  • Du er også hjertelig velkommen til at følge os på vores Instagram HER: Ottonia`s Instagram profil