Louis Vuitton/Marc Jacobs - Bog Udvide

Louis Vuitton/Marc Jacobs - Bog

1524/130918RI002/HB

Nyhed

Hos Ottonia er vi helt vilde med at bruge eksklusive fashion bøger i forbindelse med boligindretningen. Med denne flotte Louis Vuitton/Marc Jacobs bog får du en virkelig en lækker samt eksklusiv bog i hvid med guld skrift i 2 forskellige guldfarver. Denne bog er virkelig super flot som coffee table bog og er oplagt til Glam stilen eller contemporary stilen.

  • Ca. Mål: L30x26 cm.

Flere detaljer

Denne vare er ikke længere på lager

DKK. 599,75

inkl. moms

Vi leverer i øjeblikket til Danmark, Sverige og Norge. Se mere info: VILKÅR & FRAGT

Varen afsendes fra vores lager inden for 1-4 hverdage (Gælder ikke varer som skal med fragtmand eller sendes til udlandet) Ved køb over 1200 kr. medsender vi en lille ekstra overraskelse

  • Louis Vuitton/Marc Jacobs bogen har et hvidt/brunligt bogbind, hvis man tager bogbindet af har man en helt hvid bog med en flot guld skrift skrift.
  • - Man kan bruge denne bog både med det hvide/brune bogbind, hvis man ønsker et hvidt/brunt look eller man kan skifte til hvid/guld alt efter behov. Denne bog er oplagt til det moderne/contemporary hjem eller til dig der elsker glam stilen i din boligindretning.
  • Der kan i sjældne tilfælde opstå forsinkelser, i forbindelse med levering. Du vil blive informeret herom af www.ottonia.dk kundeservice enten pr. telefon eller via mail. 
  • Da enkle af vores varer er bestillings varer, kan det i nogen tilfælde evt. ske at vores leverandør ikke kan leverer den ønskede varer grundet at varen er i restordre eller at den ønskede varer kan være udsolgt hos vores leverandør og derfor ikke vil blive genbestilt hos producenten.
  • Vi tilbyder 14 dages fuld fortrydelsesret. Læs evt. mere om vores vilkår vedr. fortrydelsesret og fragt HER: http://ottonia.com/content/3-Vilkar
  • Har du lyst er du hjertelig velkommen til at følge os på vores Facebook side HER: Ottonia`s Facebook side
  • Du er også hjertelig velkommen til at følge os på vores Instagram HER: Ottonia`s Instagram profil