Nyhed Romantisk spejl bakke, oplagt til rustik glam Udvide

Romantisk spejl bakke, oplagt til rustik glam

CA60450

Nyhed

Elsker du rustik glam, eller kan du bare godt lide den romantiske stil, så er denne bakke måske noget for dig. Den er sølv, med krummelurer detaljer også har den en spejl bund. 

Vi har valgt at pynte den med en hurricane, med vores long lasting rosenhoveder som du kan finde på vores side under long lasting flowers.

Ca. Mål: 45x32cm

Flere detaljer

Bemærk venligst at der er risiko for ekstra leveringstid på ca. 2-10 hverdage.

DKK. 279,75

inkl. moms

Vi leverer i øjeblikket til Danmark, Sverige og Norge. Se mere info: VILKÅR & FRAGT

Varen afsendes fra vores lager inden for 1-4 hverdage (Gælder ikke varer som skal med fragtmand eller sendes til udlandet) Ved køb over 1200 kr. medsender vi en lille ekstra overraskelse

  • Mindre uregelmæssigheder forekommer.
  • Der kan i sjældne tilfælde opstå forsinkelser, i forbindelse med levering. Du vil blive informeret herom af www.ottonia.dk kundeservice enten pr. telefon eller via mail. 
  • Da enkle af vores varer er bestillings varer, kan det i nogen tilfælde evt. ske at vores leverandør ikke kan leverer den ønskede varer grundet at varen er i restordre eller at den ønskede varer kan være udsolgt hos vores leverandør og derfor ikke vil blive genbestilt hos producenten.
  • Vi tilbyder 14 dages fuld fortrydelsesret. Læs evt. mere om vores vilkår vedr. fortrydelsesret og fragt HER: http://ottonia.com/content/3-Vilkar
  • Har du lyst er du hjertelig velkommen til at følge os på vores Facebook side HER: Ottonia`s Facebook side
  • Du er også hjertelig velkommen til at følge os på vores Instagram HER: Ottonia`s Instagram profil