Skulptur med glas kugle. Udvide

Skulptur med glas kugle.

1753/270219/H5-8

Nyhed

Vi har nu fået denne fine skulpture med en super flot glas kugle som kan skinne når solen står på. Denne skulpture er designet på den måde at den har en fod i sølv, derefter kommer der den runde glas kugle på toppen. Denne skulptur bliver leveret i 2 dele.Denne skulptur er super dekorativ på en hylde, som pynt på en bakke, sofabordret samt meget mere.

Ca. mål: H: 25xD17 cm.

Flere detaljer

DKK. 389,75

inkl. moms

Vi leverer i øjeblikket til Danmark, Sverige og Norge. Se mere info: VILKÅR & FRAGT

Varen afsendes fra vores lager inden for 1-4 hverdage (Gælder ikke varer som skal med fragtmand eller sendes til udlandet) Ved køb over 1200 kr. medsender vi en lille ekstra overraskelse

  • Mindre uregelmæssigheder kan forekomme.
  • Vi fraråder opvaskemaskine.
  • Der kan i sjældne tilfælde opstå forsinkelser, i forbindelse med levering. Du vil blive informeret herom af www.ottonia.dk kundeservice enten pr. telefon eller via mail. 
  • Da enkle af vores varer er bestillings varer, kan det i nogen tilfælde evt. ske at vores leverandør ikke kan leverer den ønskede varer grundet at varen er i restordre eller at den ønskede varer kan være udsolgt hos vores leverandør og derfor ikke vil blive genbestilt hos producenten.
  • Vi tilbyder 14 dages fuld fortrydelsesret. Læs evt. mere om vores vilkår vedr. fortrydelsesret og fragt HER: http://ottonia.com/content/3-Vilkar