Nyhed Jar til lækkerier Udvide

Jar til lækkerier

1762/060319/H18-19

Nyhed

Med denne candy jar slipper du for den trælse originale emballage og den er utrolig praktisk, indbydende samt dekorativ i det at den kan stå fremme på køkkenbordet, så man har tingene lige ved hånden eller friste sine gæster med lækkerier. Denne jar er lavet i glas med en sort skrift på engelsk. 

Prisen er pr. stk og kan deles i 3.

Ca. mål: H40 cm. Dia. 18 cm.

Flere detaljer

DKK. 389,75

inkl. moms

Vi leverer i øjeblikket til Danmark, Sverige og Norge. Se mere info: VILKÅR & FRAGT

Varen afsendes fra vores lager inden for 1-4 hverdage (Gælder ikke varer som skal med fragtmand eller sendes til udlandet) Ved køb over 1200 kr. medsender vi en lille ekstra overraskelse

  • Mindre uregelmæssigheder kan forekomme.
  • Vi fraråder opvaskemaskine.
  • Der kan i sjældne tilfælde opstå forsinkelser, i forbindelse med levering. Du vil blive informeret herom af www.ottonia.dk kundeservice enten pr. telefon eller via mail. 
  • Da enkle af vores varer er bestillings varer, kan det i nogen tilfælde evt. ske at vores leverandør ikke kan leverer den ønskede varer grundet at varen er i restordre eller at den ønskede varer kan være udsolgt hos vores leverandør og derfor ikke vil blive genbestilt hos producenten.
  • Vi tilbyder 14 dages fuld fortrydelsesret. Læs evt. mere om vores vilkår vedr. fortrydelsesret og fragt HER: http://ottonia.com/content/3-Vilkar