Nyhed Canvas fashion billede sort/hvid - The party lady smoking Udvide

Canvas fashion billede sort/hvid - The party lady smoking

2451 - Party lady smoking - DHF

Nyhed

Super fedt canvas billede, med motiv af en festglad kvinde. På billedet ryger kvinden en cigaret, på badeværelset. Dette billede har et strejf af provokation.  

Dette fede unikke og anderledes billede kan placeres i alle rum og er især egnet på badeværelset. 

  • Billedet måler 50x70 cm
  • Farve: Sort/hvid

Flere detaljer

Bemærk venligst: Ramme medfølger ikke.

DKK. 179,95

inkl. moms

Vi leverer i øjeblikket til Danmark, Sverige og Norge. Se mere info: VILKÅR & FRAGT

Varen afsendes fra vores lager inden for 1-4 hverdage (Gælder ikke varer som skal med fragtmand eller sendes til udlandet) Ved køb over 1200 kr. medsender vi en lille ekstra overraskelse

  • Bemærk venligst: At vi ikke kan garantere at farvegengivelsen stemmer overens med varens faktiske farve. Farvenuancen kan varierer fra skærm til skærm.
  • Der kan i sjældne tilfælde opstå forsinkelser, i forbindelse med levering. Du vil blive informeret herom af www.ottonia.dk kundeservice enten pr. telefon eller via mail. 
  • Da enkle af vores varer er bestillings varer, kan det i nogen tilfælde evt. ske at vores leverandør ikke kan leverer den ønskede varer grundet at varen er i restordre eller at den ønskede varer kan være udsolgt hos vores leverandør og derfor ikke vil blive genbestilt hos producenten.
  • Vi tilbyder 14 dages fuld fortrydelsesret. Læs evt. mere om vores vilkår vedr. fortrydelsesret og fragt HER: http://ottonia.com/content/3-Vilkar