Glam Spejlramme til væggen - Nemt at skifte billede. Udvide

Glam Spejlramme til væggen - Nemt at skifte billede.

1490/26081800500428/H

Nyhed

Er du vild med glam stilen eller ønsker du glamour i din boligindretning?

Spejlrammen er designet med en kraftig ramme, på bagsiden er spejlrammen sort. Du kan nemt skifte billede/plakat efter dit ønske.

Vi er vilde med at bruge spejlrammen til sort/hvid billeder, da vi syntes det giver et elegant samt eksklusivt udtryk. 

Spejlrammen måler ca. : 68x88x4,5 cm Billede mål: 40 x 60 cm.

Flere detaljer

Billedet af spejlrammen er taget, uden billede/motiv i rammen. Bemærk venligst at der ikke medfølger billede i rammen.

DKK. 1.399,75

inkl. moms

Vi leverer i øjeblikket til Danmark, Sverige og Norge. Se mere info: VILKÅR & FRAGT

Varen afsendes fra vores lager inden for 1-4 hverdage (Gælder ikke varer som skal med fragtmand eller sendes til udlandet) Ved køb over 1200 kr. medsender vi en lille ekstra overraskelse

  • Rengøre rammen med en blød tør klud. 
  • Bemærk venligst at det er muligt at sende denne varer med Postnord hvis man ønsker en billigere fragtløsning. Man skal være opmærksom på at vælger man Postnord i stedet for Dachser som er en fragtmand, vil der være større sandsynlighed for/større risiko for at varen kan smadre undervejs. Vi ertsatter selvfølgelig altid varer som er gået i stykker under transporten. 
  • Der kan i sjældne tilfælde opstå forsinkelser, i forbindelse med levering. Du vil blive informeret herom af www.ottonia.dk kundeservice enten pr. telefon eller via mail. 
  • Da dette er en bestillings varer, kan det i nogen tilfælde evt. ske at vores leverandør ikke kan leverer den ønskede varer grundet at varen er i restordre eller at den ønskede varer kan være udsolgt hos vores leverandør og derfor ikke vil blive genbestilt hos producenten.